Τιμωρήθηκε η Εθνική


Ήταν δεδομένο ότι η Εθνική θα πληρώσει ακριβά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων σε φιλοξενούμενους οπαδούς, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κροατία στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Η UEFA τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 60.000 ευρώ την ΕΠΟ για τα επεισόδια της 7ης Οκτωβρίου και έτσι η “γαλανόλευκη” θα δώσει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ, χωρίς τη συμπαράσταση των φίλων της.
 
Τότε, στον κρισιμότερο αγώνα για την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2012, μία ομάδα χούλιγκαν εισέβαλε χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο, διέσχισε τη μισή εξέδρα και επιτέθηκε με μολότοφ, φωτοβολίδες και σπασμένα καθίσματα στους Κροάτες, μία σκηνή κάθε άλλο παρά τιμητική για την ομάδα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΠΟ δεν προτίθεται να ασκήσει έφεση. Άλλωστε υπήρχε φόβος για πολύ μεγαλύτερη ποινή και η ομοσπονδία θεωρεί ότι στο Εφετείο ίσως να υπήρχε κίνδυνος για ακόμα μεγαλύτερη “καμπάνα”. 
 
Ακόμα δεν είναι γνωστό κόντρα σε ποιον αντίπαλο θα εκτίσει την ποινή της η Εθνική. Η συνάντηση των προέδρων των ομοσπονδιών στην Μπρατισλάβα για τον καταρτισμό του προγράμματος θα γίνει αύριο. Οι αντίπαλοι της Ελλάδας στον 7ο προκριματικό όμιλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας είναι η Σλοβακία, η Βοσνία, η Λιθουανία, η Λετονία και το Λίχτενσταϊν. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν την πρώτη βδομάδα του Σεπτεμβρίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki