Πως να τις «ρίχνεις» στα μπαρ


Λίγα πράγματα είναι πιο συναρπαστικά για έναν άντρα από το να βρει κοπέλα σ’ ένα μπαρ.
Οι περισσότερες γυναίκες...
που αναζητούν σύντροφο στις νυχτερινές τους εξόδους ενδιαφέρονται για «νόμιμους» δεσμούς. Βέβαια, υπάρχουν και οι «εξαιρέσεις» που βγαίνουν αναζητώντας να περάσουν μια περιπετειώδη βραδιά, μακριά από τις σκοτούρες της νόμιμης σχέσης τους.

Όπως και να ‘χει, αν το να γνωρίσεις μια κοπέλα σε ένα μπαρ σε τρομάζει, εδώ θα βρεις μια δυο συμβουλές για το πώς να ξεκινήσεις μια κουβέντα που ίσως τελικά και να σε οδηγήσει κάπου.

Προετοιμάσου πνευματικώς αλλά και εμφανισιακώς
Καταρχήν βρες που θα πας. Μόλις αποφασίσεις, φρόντισε να μοιάζεις με ένα «αξιοπρεπή» εργένη. (Αυτό σε απλά ελληνικά περιλαμβάνει: ξύρισμα ή αν έχεις μούσι τριμάρισμα. Ένα καλό ντους και όλα τα παρελκόμενα, κολόνιες, αποσμητικά κ.τ.λ.)

Φρόντισε να επιλέξεις μια προσεγμένη αμφίεση(Μη φορέσεις το αγαπημένο σου t-shirt που φόραγες και εχτές) Διάλεξε ένα πουκάμισο που θα κολακεύει τη σωματοδομή σου και φόρα ένα παντελόνι που να είναι το νούμερό σου. Ούτε πολύ στενό ούτε πολύ φαρδύ. Φρόντισε τα παπούτσια σου να είναι σε καλή κατάσταση.

Τα κορίτσια ρίχνουν μεγάλο βάρος στην εμφάνιση, ειδικά όταν πρόκειται για την πρώτη γνωριμία. Εξάλλου, όταν έχεις ωραία εμφάνιση εκπέμπεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Και τα κορίτσια τα «πιάνουν» με τη μία όλα αυτά.

Να είσαι άνετος
Όταν φτάσεις στο μπαρ, στο κλαμπ ή σ’ όποιου άλλου είδους νυχτερινό κέντρο επιλέξεις, φρόντισε να φαίνεσαι χαλαρός και άνετος. Ακόμα κι αν βρίσκεσαι για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο χώρο, φέρσου σαν να είσαι τακτικός θαμώνας. Συμπεριφέρσου αεράτα, σαν «επαγγελματίας». Παράγγειλε το ποτό σου. Ξεκίνα να πίνεις και ξεκίνα την αναγνώριση του χώρου.

Τα κορίτσια ελκύονται από αγνώστους που φαίνονται σαν να ξέρουν που βρίσκονται. Τους αρέσουν οι άντρες που ταιριάζουν με το στιλ και το χαρακτήρα του χώρου στον οποίο βρίσκονται.

Μπορεί να μην είσαι το απόλυτο αρσενικό στο μαγαζί, αλλά τουλάχιστον φέρσου σαν να περνάς καλά και απολαμβάνεις τη βραδιά σου. Δείχνε σίγουρος. Πως ξέρεις τι θέλεις και τον τρόπο για να το αποκτήσεις!

Αποκρυπτογράφησε τα σημάδια
Μια γυναίκα που σ’ έχει εντοπίσει και ενδιαφέρεται για σένα, σίγουρα θα βρει τον τρόπο να στο δείξει. Αν μια κοπέλα σε προσέξει να την κοιτάς και σου χαμογελάσει, τότε η στιγμή να κάνεις την «επίθεσή» σου έχει φτάσει.

Απλά κινήσουν προς το μέρος της, πες «γεια» και πρόσφερέ της ένα ποτό. Αμέσως θα καταλάβεις αν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου γουστάρει ή όχι. Η αντίδρασή της θα στα πει όλα.

Μια τελευταία συμβουλή
Μην τρομάζεις να μιλήσεις σε μια παρέα κοριτσιών. Ίσως χρειαστεί λίγο μεγαλύτερη προσπάθεια για να κερδίσεις την προσοχή εκείνης που σ’ έχει κερδίσει. Όμως, αν είσαι χαριτωμένος, ευγενικός και ειλικρινής, τότε θα κερδίσεις την έγκριση της παρέας της και τη δική της πιο γρήγορα απ’ ότι αν «παίζατε» μόνο οι δυο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki