Κι όμως...Έφαγε πόρτα ο Shaquille O'Neal!!!


 «Τρώει» πόρτα και ο Σακίλ Ο’Νιλ!
Αν νομίζατε ότι η λεγόμενη… πόρτα στα clubs είναι «προνόμιο» των απανταχού άσημων και πτωχών –πλην τίμιων- μπακουριών, αναθεωρήστε! Ο Σακίλ Ο΄Νιλ θα σας πείσει…
Οι πορτιέρηδες σε club της Νέας Υόρκης δεν δίστασαν, ούτε φοβήθηκαν να απαγορεύσουν την είσοδο στον, 2,16μ. ύψους και 147 κιλών βάρους, «Σακ» καθώς δεν είχε την πρέπουσα ενδυμασία.
Ο 39χρονος πρώην παίκτης του NBA, εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο νυχτερινό μαγαζί Mars 2112 φορώντας τζιν, αθλητικό μπλουζάκι, αθλητικά παπούτσια και σκουφάκι. Ωστόσο τα συγκεκριμένα ρούχα δεν ταίριαζαν στα… στάνταρ του club και έτσι οι πορτιέρηδες έριξαν ευγενικά «άκυρο» στον Σακίλ.
Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους ανέφεραν ότι ο «Σακ» ψύχραιμα απόρησε λέγοντας: «Είστε σοβαροί;» ενώ στη συνέχεια αποχώρησε βάζοντας πλώρη για αλλού.
Η κίνηση του συγκεκριμένου club πάντως προκαλεί το λιγότερο έκπληξη καθώς πάμπολλα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης θα πλήρωναν αδρά προκειμένου ο Σακιλ Ο’Νιλ να κάνει έστω και μια μικρή στάση στα μέρη τους, ανεξαρτήτως της ενδυμασίας του!
Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki