Μαρία Βολονάκη : Από το playboy και τα φιλιά σε κοπέλες...στο πλευρό της Ντόρας ( Photos )




Από τα εξώφυλλα για το Playboy στα γραφεία της Ντόρας Μπακογιάννη!
Έχει τραγουδήσει πλάι σε μεγάλα ονόματα. Έχει βάλει τα πιο λιλιπούτεια μαγιό για να φωτογραφηθεί για το...
Playboy αφήνοντας ελάχιστα στην φαντασία. Σήμερα είναι εθελόντρια στο γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη. Κι όμως!

Ο λόγος για την Μαρία Βολονάκη, απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο,η οποία άφησε την πίστα και πλέον, τους τελευταίους μήνες εργάζεται στα κεντρικά γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας, στη Λεωφόρο Συγγρού.

Η Μαρία, η οποία κατά το παρελθόν βρισκόταν στην τοπική οργάνωση του κόμματος στον Πειραιά όπου μεγάλωσε, ήταν από τις πρώτες οι οποίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Εδώ και έξι μήνες, η απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου "επικοινωνεί" τις θέσεις και τις απόψεις του κόμματος από το γραφείο του εκπροσώπου Τύπου, Δημήτρη Ζαφειριάδη.


Κόντρα ρόλος!




Ωστόσο, αυτό το οποίο προκαλεί τις εντυπώσεις είναι ότι η Μαρία Βολονάκη έχει περάσει από όλες σχεδόν τις αθηναϊκές πίστες, έχει κάνει πολύ τολμηρές εμφανίσεις, έχει φωτογραφηθεί για αντρικά περιοδικά, ενώ το αποκορύφωμα ήταν ένα gay φιλί που έδωσε πάνω στην πίστα σε συνάδελφό της.

Το περιστατικό συνέβη στο club "Shisha" κατά τη διάρκεια μιας live performance. Η Μαρία Βολονάκη τραγουδούσε το «I kissed a girl» (σ.σ. φίλησα ένα κορίτσι) της Katie Perry όταν αποφάσισε να κάνει... πράξη τον τίτλο του ξένου τραγουδιού με παρτενέρ μια χορεύτρια.
"Ηταν ένα θεατρικό φιλί που το δώσαμε για τις ανάγκες της χορογραφίας", εξήγησε η ίδια. "Δεν το φοβήθηκα καθόλου. Οταν έχω υποστήριξη στη δουλειά μου και ξέρω ότι αυτό που θα κάνω θα βγει προς τα έξω σωστά, δεν φοβάμαι να ρισκάρω". 
tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki