Πάτρα : Η τρανσέξουαλ και ο γιος του γιατρού!


normal

Και που να ‘ξερε ο γιατρός πως η ερωμένη του γιου του... είναι τρανσέξουαλ! Στον κύκλο των gay είναι ευρέως γνωστό πως η όμορφη γυναίκα - πρώην άνδρας έχει υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλλου και μάλιστα προ ετών! Μόνο που ο γιος του γιατρού... δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό! Και πώς να το καταλάβει αφού η νεαρή - πρώην νεαρός, δεν έχει ούτε ίχνος από την πρώην ανδρική της φύση.
 
Τα κους κους όμως δίνουν και παίρνουν! Όχι όμως σε κύκλους του γιου του γιατρού, αλλά στο παλιό «περιβάλλον» της αγαπημένης του! Η μέλλουσα νύφη του γιατρού (πάνε για γάμο) φρόντισε να μην έχει καμία σχέση με το παρελθόν της και αφιερώθηκε στον αγαπημένο της. Οι άνδρες όμως που δεν έχουν προβεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλλου και παλαιότερα έκαναν παρέα μαζί της, διαδίδουν... πράγματα και θαύματα! Έφτασαν στο σημείο να αναφέρουν πως πρόσφατα η τρανσέξουαλ ζήτησε 1000 ευρώ από τον γιο του γιατρού, υποτίθεται για να κάνει άμβλωση, αλλά τα χρησιμοποίησε... για τον καλλωπισμό της! «Αποτρίχωση θα έκανε», έλεγαν με περισσή δόση... κακίας!
 
Η γυναίκα δεν κατάγεται από την Πάτρα, όμως ζει αρκετό καιρό στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Δηλώνει φουλ ερωτευμένη με το αμόρε της, αλλά και εκείνος... δεν της χαλάει χατίρι! Την έχει... στα «όπα όπα», ενώ φρόντισε να την γνωρίσει και στους γονείς του. Οι οποίοι δεν κατάλαβαν το παραμικρό!
 
Δεν αποκλείεται πάντως ο στόχος της νεαρής να μην επιτευχθεί. Αφού ολοένα και περισσότεροι μαθαίνουν το «επτασφράγιστο» μυστικό της, και αν αυτό αποκαλυφθεί και στα αυτιά του αγαπημένου της, αναμένεται «εκρηκτική» η αντίδρασή του! Όσο για τον πατέρα του; Επειδή θεωρείται... άνδρας με τα όλα του, καλό θα είναι να μην το μάθει! Αυτός και αν θα γίνει πυρ και μανία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki