Τα Γερμανικα ταξι κοβουν αποδειξεις;

germanikotaksi Τα Γερμανικα ταξι κοβουν αποδειξεις;


Για ρωτηστε φιλους και γνωστους που τυχον πηγαινοερχονται στη Γερμανια να σας πουν και να το διασταυρωσουμε. Γιατι εμενα αλλα μου ειπαν.
Δυο φιλοι που συμμετεχουν σε διαφορα συνεδρια στην Ευρωπη, παραπονεθηκαν οτι ενω ειχαν κλεισει ταξι βαν για 8 ατομα απο και προς το αεροδρομιο στο Βερολινο, υπεπεσαν στο λαθος να ζητησουν και αποδειξη! Και φυσικα η αντιδραση του οδηγου ηταν το λιγοτερο αποστομωτικη: «Δεν κοβουμε κυριε αποδειξεις εδω»!!!
Και αφου πηγαν στο ξενοδοχειο, φαγαν, ηπιαν, μετειχαν στα συνεδρια κ.λ.π. δεν πηραν ουτε μια αποδειξη απο πουθενα. Ακομα και σε καταστημα που πηγαν να ψωνισουν, δεν μπορουσαν να παρουν αποδειξη, γιατι λεει χαλασε το μηχανημα. Οχι οτι αρνηθηκαν να τους πουλησουν τα προϊοντα τους λογω τεχνικης βλαβης, καθε αλλο.
Και επειδη τα εχουμε ξανακουσει ολα αυτα πολλακις, ας αναρωτηθουν εκει στο υπ. Οικονομικων, ποσο μεγαλο κακο καναν επιβαρυνοντας το ελληνικο ταξι με ΦΠΑ, καθως και την τσεπη του καταναλωτη και ποσο πολυ υποτιμητικο ειναι για τον ελληνα ταξιτζη να φερει την φημη του λαμογιου. Το οτι δουλευουν 70-80 ωρες την εβδομαδα και τα λεφτα που παιρνουν επιστρεφουν ετσι κι αλλιως στην αγορα δεν το υπολογιζει κανεις. Το οτι κατεβηκαν απο το ταξι σχεδον ολοι οι οδηγοι λογω αναδουλειας δεν αγγιζει κανενα πολιτικο. Το οτι τοσες οικογενειες που ζουσαν απο το ταξι εχουν περιελθει σε απελπισια και αδιεξοδο επισης.
Αληθεια ποσοι πολιτικοι, γιατροι, δικηγοροι και λοιποι επιφανεις, σπουδασαν και διακριθηκαν, επειδη ενας πατερας ταξιτζης εφαγε τα νειατα του στους δρομους, για να προσφερει στην κοινωνια εναν ανθρωπο μορφωμενο και χρησιμο; Το εχουν ξεχασει αυτο καποιοι;
Απο τον Shadow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki