Θεσσαλονίκη : Άγριο ξύλο ανάμεσα σε δημοτικό σύμβουλο και δημοτικό αστυνονικό



- Με τραύματα στο νοσοκομείο ο δημ. αστυνομικός Β.Ι.
- Με μήνυση απειλείται ο "κοινωνικός ακτιβιστής" και δημ. σύμβουλος του Μπουτάρη Χ.Ε.
- Προ μηνών ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος είχε παρόμοιο επεισόδιο με αστυνομικούς της Ομάδας "Ζ" τους οποίους κατήγγειλε ότι τον ξυλοκόπησαν...


Όλα άρχισαν περίπου στις 4 χτες το απόγευμα όταν ...
ο δημοτικός αστυνομικός Β.Ι. (εκτός υπηρεσίας) στάθμευσε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης γα να πεταχτεί για λίγα λεπτά εντός του. Την ώρα εκείνη περνούσε από το σημείο ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Χ.Ε. ο οποίος προσπάθησε να βάλει στο τζάμι του αυτοκινήτου ένα αυτοκόλλητο "Είμαι γάιδαρος- παρκάρω όπου γουστάρω"! Τον αντιλήφθηκε ο δημ. αστυνομικός, του είπε, ότι βρισκόταν εκεί για λίγα λεπτά, τον ενημέρωσε για την ιδιότητά του και ότι θα έπρεπε να μπει στο Δημαρχείο για υπηρεσιακό λόγο αλλά τα αίματα άναψαν. Ο Χ.Ε. επέμενε να βάλει το αυτοκόλλητο, ειπώθηκαν διάφορες κουβέντες με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Ο δημ. αστυνομικός, που σήμερα δηλώνει ότι θα μηνύσει τον δημ. σύμβουλο, μεταφέρθηκε με τραύματα στο πρόσωπο σε νοσοκομείο, απ' όπου αποχώρησε μετά τις πρώτες βοήθειες.  
Μάρτυρες λένε ότι ο Δημ. Σύμβουλος ΧΕ ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και προκλητικός, θεωρώντας ότι το αυτοκίνητο δε θα έπρεπε να μείνει σε εκείνο το σημείο ούτε δευτερόλεπτο. Δεν άκουγε καν τις εξηγήσεις του δημ. αστυνομικού! Και με την τακτική του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε" του επιτέθηκε.
Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος ήταν πρωταγωνιστής σε ανάλογο περιστατικό με άνδρες της Ομάδας "Ζ". Κατήγγειλε ότι τον επιτέθηκαν ενώ οι αστυνομικοί τον είχαν καταγγείλει ότι παρεμπόδιζε την εργασία τους, αρνήθηκε τον αστυνομικό έλεγχο, τους έσπρωχνε και τους επιτέθηκε φραστικά με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.
Δυστυχώς κάποιοι δημοτικοί συμβούλοι ακόμη δεν έχουν καταλάβει το ρόλο τους. Δεν είναι νταήδες σε αυτήν την πόλη.... Πολύ δε περισσότερο απέναντι στο προσωπικό του Δήμου...

taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki