«Σε θέλουμε για ηγέτη στον ΠΑΟΚ»



Δεν το κουνάει! Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μένει στον ΠΑΟΚ καθώς το Δ.Σ του πρότεινε μείωση στις αποδοχές, αλλά επέκταση του συμβολαίου κάτι που βρήκε σύμφωνο τον διεθνή φορ!

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης ως όφειλε ενημέρωσε τους συνεργάτες του για την απολογία της ΠΑΕ στην ΟΥΕΦΑ. Ο πρόεδρος και ο υπεύθυνος των οικονομικών του ΠΑΟΚ ανέλυσαν τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου μετά και την πώληση του Βιερίνια και τις αποχωρήσεις που έγιναν.
Αποφασίσθηκε λοιπόν και κάτω από την γενική κατακραυγή να μην υπάρξει νέα μείωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τις αποχωρήσεις κάποιων βασικών παικτών.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συζητηθεί θέμα παραμονής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής κλήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και συζήτησε με τον Ζαγοράκη αρχικά και στην συνέχεια με τους Βρύζα καιΚωνσταντινίδη. Το σχέδιο της διοίκησης, όπως σας είχε ενημερώσει άλλωστε το gazzetta.gr.
Η πρόταση συγκεκριμένη διακανονισμός για τα οφειλόμενα, μείωση των αποδοχών του (περίπου 20%) και επέκταση του συμβολαίου του για ένα ακόμη χρόνο. Μάλιστα ο Ζαγοράκης του ζήτησε να αναλάβει ηγετική μορφή μέσα στην ομάδα καθώς θέλει να κλείσει ο διεθνής επιθετικός να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki