Ο αστυνομικός που σκότωσε το Θόδωρο Αγγελόπουλο μονολογεί : "Θλίβομαι και αναρωτιέμαι γιατί σε μένα"




"Δεν θυμώνω, δεν κακιώνω, μόνο θλίβομαι και αναρωτιέμαι γιατί σ' εμένα".

Αυτό δηλώνει ιδιαίτερα συγκλονισμένος ο αστυνομικός που εμπλέκεται στο τροχαίο που κόστισε τη ζωή του διάσημου Έλληνα σκηνοθέτη, σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο "Έθνος της Κυριακής".

"Γιατί σ' εμένα; Γιατί να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή;", αναρωτιέται.


Ο ειδικός φρουρός είναι μόλις 24 ετών και μιλά με δυσκολία για τις τελευταίες μέρες στην εφημερίδα.

Τραυματισμένος και ο ίδιος από το τροχαίο, δίσταζε αρχικά να μιλήσει σεβόμενος τη θλίψη αλλά και την αξιοπρεπή στάση της οικογένειας του θανόντος.

"Αυτό που με τσακίζει είναι ότι σε κλάσματα δευτερολέπτου ανατράπηκε συλλήβδην η ζωή δύο οικογενειών. Δεν με νοιάζει για τον τραυματισμό μου, αδιαφορώ. Ανησυχώ για την υγεία της γυναίκας μου που είναι ήδη καρδιοπαθής και επιπλέον τραυματισμένη. Είμαι συντετριμμένος από τον θάνατο του ανθρώπου αυτού...", λέει στο "Έθνος" με μεγάλη δυσκολία.

"Νιώθω πληγωμένος από τη διαδικασία που πέρασα, αν και καταλαβαίνω ότι έτσι μάλλον πρέπει να είναι... Δεν θυμώνω, δεν κακιώνω, θλίβομαι κι αναρωτιέμαι, γιατί σ' εμένα;".

Δεν ξεχνά όμως να ευχαριστήσει την οικογένεια του εκλιπόντος.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους συγγενείς του Θ. Αγγελόπουλου για την αξιοπρέπεια με την οποία βιώνουν αυτό που έχει συμβεί. Ούτε στιγμή δεν είπαν κάτι κακό για μένα. Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως και ο δικός μου πόνος για τον χαμό του ανθρώπου τους είναι μεγάλος..." καταλήγει.

Ο δικηγόρος του Κώστας Κονταξόγλου μιλά επίσης στην κυριακάτικη εφημερίδα, όχι όμως για τις συνθήκες του δυστυχήματος, αφού η διαδικασία είναι σε εξέλιξη.

"Το ίδιο το τροχαίο είναι από μόνο του βαρύ, όταν αφαιρείται ανθρώπινη ζωή, οποιαδήποτε ανθρώπινη ζωή. Είτε κανείς ευθύνεται γι' αυτό είτε όχι... Πόσω μάλλον που με αυτό τον θάνατο η Ελλάδα έγινε φτωχότερη..." εξηγεί ο κ. Κονταξόγλου.

"Η προανάκριση προχωράει αυτήν τη στιγμή, δεν δικάζουμε ούτε στα κανάλια ούτε στα πεζοδρόμια. Προς το παρόν λοιπόν δεν μπορούμε να πούμε τίποτε άλλο. Εχω εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και ευελπιστώ να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση, ώστε να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από τη ζωή ο σημαντικός αυτός πρεσβευτής του ελληνικού πολιτισμού στον κόσμο...".

Ο 24χρονος κατάγεται από τη Σάμο.

Ερωτεύτηκε τη σύντροφό του και αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αθήνα.

Αποφάσισε να γίνει ειδικός φρουρός, να βοηθήσει και τη γυναίκα του η οποία έχει πρόβλημα καρδιάς και δεν μπορεί να δουλέψει.

Τη στιγμή του δυστυχήματος πήγαιναν να πάρουν φάρμακα για την ασθένεια της συζύγου.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki