H Pulse βάζει τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή


 ΣΟΚ! H Pulse βάζει τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή
Σε δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse για την εφημερίδα «Ποντίκι», ο κόσμος φαίνεται να δίνει μονοψήφιο ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ, ενώ ύστερα απο αναγωγή, η Χρυσή Αυγή περνά το κατώφλι της Βουλής. Η ΝΔ παραμένει σταθερά πρώτο κόμμα.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 19%, το ΠΑΣΟΚ 9,5%,, το ΚΚΕ 9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 8,5%, η Δημοκρατική Αριστερά 8%, το ΛΑΟΣ 4%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 2,5%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2%, το Άρμα Πολιτών 2% και η Χρυσή Αυγή 2%. Άλλο κόμμα δηλώνει πως θα ψηφίσει το 4%. Αποχή/λευκά είναι στο 19,5% ενώ αναποφάσιστο δηλώνει το 10% των ερωτηθέντων.
Στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου με αναγωγή (αναγωγή χωρίς λευκό, αποχή, αναποφάσιστοι, δεν απαντώ), τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής: ΠΑΣΟΚ: 13,5%, ΝΔ: 27%, ΚΚΕ: 12,5%, ΛΑΟΣ: 5,5%, ΣΥΡΙΖΑ: 12%, Οικολόγοι Πράσινοι: 3,5%, Δημοκρατική Συμμαχία: 3%, Δημοκρατική Αριστερά: 11,5%, Άρμα Πολιτών: 3%, Χρυσή Αυγή: 3%, Άλλο: 5,5%.
Η αποκρυστάλλωση των απόψεων όσον αφορά το πρώτο κόμμα είναι πλέον προδιαγεγραμμένη, και αυτό είναι θετικό. Το μεγάλο ερώτημα των επόμενων εκλογών θα είναι: Πόσα κόμματα θα είναι στη Βουλή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki