Ζέλικο Ομπράντοβιτς : «Ανάξιος σχολιασμού ο Αγγέλου»



Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απάντησε με... σιωπή στις κατηγορίες του Βαγγέλη Αγγέλου και τόνισε χαρακτηριστικά πως ο βοηθός προπονητής του Ολυμπιακού είναι ανάξιος σχολιασμού! 
«Η αντίπαλη ομάδα, βρίσκει έναν τρόπο να δυναμιτίζει την κατάσταση πριν από τα παιχνίδια. Επηρεάζει τους διαιτητές στη ψυχολογία, με αποτέλεσμα αυτό να αδικεί την ομάδα μας», «η παρουσία του Μάριτς με τον τρόπο που παίζει άμυνα είναι "ντροπή προπονητική". Θεωρώ πως ήταν σκάνδαλο τα φάουλ σε Σπανούλη και Ντόρσεϊ» και «τα δύο τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός κινείται σε μία ταχύτητα πάνω στη φιλοσοφία του κ.Ίβκοβιτς. Πέρυσι έχασε άδικα το πρωτάθλημα» ήταν μερικές απ' τις δηλώσεις του Χαλκιδαίου προπονητή, που άξιζαν σχολιασμό από πλευράς «Ζοτς». Παρόλα αυτά ο τελευταίος επέλεξε διαφορετικό τρόπο να απαντήσει.
«Θα ήθελα να σχολιάσω έναν που κατά την άποψή μου αξίζει να το κάνω. Το συγκεκριμένο άτομο δεν αξίζει. Η άποψή του για εμένα δεν σημαίνει τίποτα. Κανένα σχόλιο επ' αυτού» είπε με νόημα στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον ΑΓΟΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki