Πέθανε την ώρα του αγώνα ο Ιταλός διεθνής βολλευμπολίστας Μποβολέντα



Ακόμα ένας θάνατος από καρδιά, «χτύπησε» τον χώρο του αθλητισμού. Σε ηλικία 37 ετών, ο Ιταλός βολεϊμπολίστας Βίγκορ Μποβολέντα άφησε την τελευταία του πνοή καθώς ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια αγώνα.

Ο παίκτης της Φορλί ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ματσεράτα και ζήτησε αλλαγή. Ομως, πριν ακόμα προλάβει να κάτσει στο πάγκο, είπε«: Το κεφάλι μου γυρίζει... Πέφτω», είπε και σωριάστηκε στο έδαφος!
Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου εκεί άφησε και την τελευταία του πνοή. Η αιτία του θανάτου του πρώην διεθνή άσου ήταν οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Ο Μποβολέντα πέθανε τα ξημερώματα και σκόρπισε την θλίψη στην Ιταλία, αλλά και σε όλο τον κόσμο αφού είχε χιλιάδες θαυμαστές. Ο Ιταλός ήταν παντρεμένος και είχε και τέσσερα παιδιά.
Ο Μποβολέντα είχε κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 1995 στην Ιαπωνία, ενώ την ίδια χρονιά κέρδισε και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως και το 1999. Φόρεσε το ασημένιο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα της Ατλάντα το 1996 και το ίδιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό του 2001. Το 1997 στο Πανευρωπαϊκό πήρε το χάλκινο!
Επίσης στο συλλογικό κομμάτι έχει σηκώσει:
3 Τσάμπιονς Λιγκ (Ραβένα)
1 Κύπελλο Κυπελλούχων (Πιατσέντσα)
2 Κύπελλο Συνομοσπονδίας (Ραβένα και Περούτζια,)
2 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ (Ραβένα)
1 Κύπελλο Κόσμου (Ραβένα)
2 πρωταθλήματα (Ραβένα, Μόντενα)
1 κύπελλο Ιταλίας
gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki