Μαζί με τον Βενιζέλο, η όμορφη Τσακαλέρου!


 Μαζί με τον Βενιζέλο, η όμορφη Τσακαλέρου!

Το 2009, δεν κατάφερε να εκλεγεί, τώρα όμως δείχνει έτοιμη να μπει στο Κοινοβούλιο και να δώσει – εκτός από τις γνώσεις της – και ομορφιά!
Αναφερόμαστε στην Μαρίζα Τσακαλέρου η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει μια αξιόλογη πορεία στη Καβάλα, συμμετέχει σε πολλές εκδηλώσεις στο ΠΑΣΟΚ και απομένει να μάθει το ΝΑΙ από τον Ευάγγελο Βενιζέλο ώστε να είναι εκ νέου υποψήφια.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…
Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης
Τεχνικό Γραφείο – Υπηρεσίες Συμβούλου
Υπ. Διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
Κόρη της Ειρήνης Κλαπάφτη και παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, απέδειξα στην πράξη και στην     κοινωνία ότι όταν υπάρχει θέληση και αγώνας όλα είναι δυνατά.  Είμαι Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης του Δ.Π.Θ., με εξειδίκευση και δημοσιεύσεις στην Οργάνωση και Διοίκηση Τεχνικών Συστημάτων και τις Επιχειρηματικές Συστάδες του Τουριστικού Τομέα.
Έγινα δεκτή και παρακολούθησα ακόμη τα Summer Schools του Πολυτεχνείου του Ελσίνκι στην Φινλανδία (Μηχανική Διαχείρισης Υπηρεσιών) και του Πολυτεχνείου του Ντελφτ στην Ολλανδία (Αειφόρος Ανάπτυξη).
Παράλληλα με τις σπουδές μου, και έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα παιδείας, νεολαίας, γυναικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δραστηριοποιήθηκα στους αντίστοιχους τομείς.
Είμαι μέλος του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων (Επιτροπή Παιδείας), συμμετείχα στο πάνελ σπουδαστικών θεμάτων του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ανώτατης Εκπαίδευσης (EAIR) στην Κοπεγχάγη και εκπαιδεύτηκα ως Διαμεσολαβητής Δομημένου Διαλόγου (SDDP) του Ινστιτούτου Νευροεπιστημών και Τεχνολογίας της Κύπρου στην Λευκωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki