Μιλάτε βρώμικα στο κρεβάτι;


Σύμφωνα με τους ειδικούς “Dirty talk” είναι η χαρακτηριστικά λεγόμενη λαγνολαλιά. Είναι τότε ακριβώς που ένα ζευγάρι χρησιμοποιεί ξεχωριστά και γραφικά καλολογικά στοιχεία για να ανεβάσει την σεξουαλική του απόλαυση.
Αυτή η για μερικούς “βρώμικη συζήτηση”, είναι η χρησιμοποίηση χυδαίας γλώσσας και λέξεων που δεν συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε στις καθημερινές μας συνομιλίες. Για παράδειγμα φράσεις όπως: «Θα ήθελα ν’ αγγίξω το μακρύ, σκληρό σου …» καλά, φτάνει, πήρατε μια εικόνα! Αυτές οι συνομιλίες μπορούν να γίνουν πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την ώρα που κάνει ένα ζευγάρι έρωτα και φυσικά μπορούν να ανταλλαγούν οπουδήποτε, ανεβάζοντας έτσι την σεξουαλική επιθυμία ανάμεσα στο ζευγάρι!
Γιατί αρέσει
Την ώρα που εργάζεσαι στο γραφείο σου, βλέπεις ένα μήνυμα στο κινητό σου από τον καλό σου, που σε ενημερώνει ότι μόλις προσγειώθηκε επιστρέφοντας από το ταξίδι του και σου περιγράφει με “μεστά” και ασυνήθιστα λόγια, τι θέλει να κάνει μαζί σου και που θέλει να το κάνει. Δεν νομίζω ότι θα σε άφηνε αδιάφορη ένα τέτοιο sms !

Οι περισσότεροι άντρες, είναι πλάσματα που τους αρέσει να έχουν το πάνω χέρι. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία. Εάν λοιπόν ο καλός σας, σας προσκαλεί να πάτε κοντά του μετά από τη δουλειά σας και σεις τότε με κάποιο ασυνήθιστο τρόπο του εξηγήσετε τι θα θέλατε να σας κάνει όταν θα φτάσετε εκεί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον αναστατώσετε. Να είστε απόλυτα σίγουρη, ότι θα εκτιμήσει αφάνταστα την δημιουργικότητά σας και θα σας περιμένει με ιδιαίτερα ανεβασμένη λίμπιντο!
πηγη: fe-mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki