Ποιά πρωταγωνίστρια είπε "Βεβαίως, έζησα ζωή lifestyle" ??



Κάθε Δευτέρα και Τρίτη παίζει στο Καφέ θέατρο την « Απολυμένη» ένα έργο ρεαλιστικό, που περιγράφει μια κατάσταση οικεία σε πολλούς σήμερα.  Η Μαρία Γεωργιάδου μίλησε για το ρόλο της και παράδεχτηκε πολύ ειλικρινά ότι είχε επηρεαστεί από τα πρότυπα του lifestyle αλλά κατάφερε να μην αλλάξει σαν προσωπικότητα και προφύλαξε τον εαυτό της από την ψυχική φθορά.

«Η ηρωίδα είναι κοσμικογάφος, δουλεύει σε lifestyle περιοδικό στην εποχή 1980 – 1990, στα χάι του και μετά περνάει σε παρακμή.

Η ζωή της ακολουθεί την παρακμή που ακολούθησε το lifestyle, σε αυτή τη χώρα. Έτσι, βρίσκεται χωρίς τους κοσμικούς, τις δημόσιες σχέσεις και τα χρήματα. Αυτό αποδομεί τη ζωή της και την αφήνει «Απολυμένη» με όλη τη σημασία της λέξης. Απολυμένη ως άνθρωπο και ως γυναίκα. Σε όλο αυτό το ψεύτικο κατασκεύασμα στο οποίο πίστευε ότι ανήκει βρίσκεται και χωρίς συντροφική σχέση».

«Τα κοσμικά και το lifestyle υπήρχαν έντονα για κάποια περίοδο στη ζωή σου…»
«Υπήρχε έντονη στη ζωή μου η gossip αναφορά, η προβολή, ανάλογα με το τι έκανα βέβαια. Ευτυχώς, πάντα ακολουθούσε και ένα κομμάτι που λέγεται δουλειά. Έκανε καλό στην προώθηση της δουλειάς μου, αλλά είχα και έναν έλεγχο, σταματούσε κάπου».
«Άρα έζησες το lifestyle…»
«Βεβαίως , έζησα ζωή lifestyle, όπως νομίζω οι περισσότεροι σε αυτή τη χώρα. Κάποια στιγμή ήθελα κι εγώ να φοράω ένα ρούχο ή μια τσάντα γνωστής εταιρείας. Σαφώς επηρεάστηκα από αυτή την κατάσταση».
«Αναίρεσες ;»
« Δεν αναιρώ κάποια πράγματα, με την έννοια ότι θέλουμε να είμαστε ωραίοι ντυμένοι, ποιοτικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθούμε τη συγκεκριμένη μάρκα, είτε για τσάντες είτε για παπούτσια. Ένα ποιοτικό ντύσιμο, ωραίο, σε κάνει να μοιράζεσαι μια ωραία εμφάνιση και με τους άλλους γύρω σου, νιώθεις καλά, όχι κατ’ανάγκη πανάκριβο, αυτό ήταν λάθος».
«Υπήρχαν άνθρωποι του lifestyle που ήταν φίλοι σου, με ή χωρίς εισαγωγικά, που όταν τους χρειάστηκες, δεν βρέθηκαν δίπλα σου ;»
«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί είχα και έχω φίλους στη ζωή μου. Οι φιλίες κάνουν και αυτές κύκλους. Μπορεί να ολοκληρώνουν έναν κύκλο και να περνούν στον επόμενο. Αλλάζουμε και αλλάζουν και οι φιλίες μας.  Δεν είχα ποτέ το είδος της κοσμικής φιλίας. Δεν πίστεψα ποτέ ότι οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζομαι ένα κρασί μια φορά το εξάμηνο, θα είναι οι άνθρωποι που θα με στηρίξουν. Παρ’ όλα αυτά έχω φίλους, που δεν τους βλέπω παραπάνω από μια φορά το εξάμηνο, δεν τους συγχέω».
πηγή : Λοιπόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki