Βάσια Λόη-Νίκος Μαδιάς: Που χάθηκαν τόσο καιρό;


Ο γάμος τους είχε συζητηθεί αρκετά και είχε παίξει και στα κανάλια. Η πάλαι ποτέ παρουσιάστρια και εκ Χίου ορμώμενος καραβοκύρης είχαν εγκαταλείψει τις κοσμικές εμφανίσεις εδώ και καιρό. Πάνε οι εποχές που οι Bentley και οι Ferrari πάρκαραν ακριβώς μπροστά στην πόρτα των μαγαζιών που επισκέπτονταν.


Μετά από πολύ καιρό, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Αξίας", η επανεμφάνιση του ζεύγους έγινε στην πτήση Turkish Airlines με προορισμό την Κωνσταντινούπολη το τριήμερο του Final Four, όπου οι δυο τους ταξίδεψαν στην ίδια πτήση με το ζεύγος Καίσαρη και με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Όχι παρέα. Στην ίδια πτήση. Στη γειτονική πόλη δεν ήταν έξω καρδιά στις εμφανίσεις τους, και τα σεμνά και ταπεινά ήταν μάλλον πιο κοντά στον τρόπο ζωής τους, πράγμα που αποδεικνύει ότι οι δυο τους είτε δεν θέλουν να προκαλούν είτε οι δουλειές δεν πηγαίνουν τόσο καλά όσο παλαιότερα, με επικρατέστερο σενάριο το δεύτερο. όπως γράφει - πάντα - η "Αξία".


Πάντως, ακριβώς μία εβδομάδα μετά το συγκεκριμένο τριήμερο η Βάσια Λόη εμφανίστηκε και πάλι, στο Golden Hall αυτή τη φορά όπου ανάμεσα σε μερικά ψώνια πέρασε και για ένα γρήγορο καφέ. Πάντα κομψή και λαμπερή η Βάσια Λόη αποτελεί παράδειγμα γυναίκας που δεν της άφησε "σημάδια" ο γάμος, αφού ήταν πιο όμορφη και πιο αδύνατη από ποτέ. Λέτε να ετοιμάζει κανένα come back στην TV;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki