Πάτρα: 65χρονος στο νοσοκομείο για ...παρά φύση χρήση αποσμητικού


Μπήκε με καπάκι και βγήκε χωρίς!
 Kαι που να ήξεραν η σύζυγος και τα παιδιά του 65χρονου τι θα έβγαινε... από το πίσω μέρος του «ασθενούς»! Το περιστατικό δεν είναι πρωτοφανές, πολλά παρόμοια έχουν απασχολήσει τους χειρουργούς της πόλης, αλλά αυτό που συνέβη το πρωί της περασμένης Τρίτης... ήταν αν μη τι άλλο πρωτάκουστο! Γιατί ο ηλικιωμένος κύριος είχε βάλει στον πρωκτό του... ένα μπουκάλι αποσμητικού και μάλιστα από τα γνωστότερα και πιο διαφημισμένα ως αντρικά αποσμητικά!
Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» μία ημέρα νωρίτερα, αφού δεν μπορούσε να «ενεργηθεί»! Οι γιατροί του έκαναν όλες τις εξετάσεις και αμέσως... τον έστειλαν χειρουργείο! Δεν γνωρίζουμε ποια δικαιολογία χρησιμοποίησε όμως τελικά εξακριβώθηκε πως δεν είχε μείνει όλο το μπουκαλάκι αποσμητικού μέσα στο παχύ του έντερο παρά... το καπάκι! Προφανώς ο 65χρονος είχε τοποθετήσει όλο το μπουκαλάκι αλλά στην προσπάθειά του να το βγάλει... έμεινε το καπάκι!
Έξω από το χειρουργείο, τον περίμενε τόσο η σύζυγός του όσο και τα δύο του παιδιά! Τα οποία προφανώς πληροφορήθηκαν τι έκανε ο πατέρας τους! Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν θα μπορούσαμε καν να πληροφορηθούμε την δικαιολογία που χρησιμοποίησε στην οικογένειά του.
Η επέμβαση πάντως πέτυχε, «η αφαίρεση υλικού» (έτσι γράφτηκε στο βιβλίο των χειρουργείων) ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και ο ασθενής... επέστρεψε σπίτι του.
Και γυναίκες!
Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως τέτοια περιστατικά (όσο και αν φαίνονται παράξενα) είναι συχνά! Στο Νοσοκομείο του Ρίου είχε γίνει επέμβαση σε κάποιον που είχε τοποθετήσει ξύλο (με σκλήθρα) στον πρωκτό του, άλλος πάλι με μπουκάλι, ενώ συχνό είναι και το φαινόμενο ανδρών που πηγαίνουν στα εξωτερικά ιατρεία έχοντας βάλει κεριά, φρούτα και άλλα αντικείμενα! Τέτοιου είδους επεμβάσεις θεωρούνται ρουτίνα για τους χειρουργούς, τόσο για άνδρες ασθενείς, όσο και για γυναίκες! Γιατί και γυναίκες φθάνουν στα ιατρεία έχοντας διάφορα αντικείμενα στον πρωκτό τους, πολλές φορές δε συνοδεύονται... και από τον εραστή τους!
Dete.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki