Πάτρα: Οι ιερόδουλες βγήκαν καθαρές στις εξετάσεις για aids


Τέλος στην αγωνία των υπηρεσιών...
υγείας αλλά πολύ περισσότερο εκατοντάδων ανδρών από την περιοχή που αναζήτησαν την απόλαυση στις αγκάλες του αγοραίου έρωτα, έδωσαν... οι απαντήσεις από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΚΕΛΠΝΟ σε 12 ιερόδουλες που ασκούσαν παράνομη πορνεία στην Πάτρα.

Η λήψη αίματος πραγματοποιήθηκε στην ασφάλεια της Πάτρας, αμέσως μόλις ξέσπασε το «τσουνάμι» με τις ιερόδουλες φορείς του aids στην Αθήνα, οι οποίες όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια είχαν μεταδώσει τον ιό σε πολλούς από τους πελάτες τους.

Είχε προηγηθεί επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας στα στέκια του αγοραίου έρωτα στην περιοχή, απ’ όπου συνολικά «μαζεύτηκαν» δώδεκα αλλοδαπές διαφόρων εθνικοτήτων.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε το ΚΕΛΠΝΟ, κλιμάκιο του οποίου πήρε δείγματα αίματος από τις γυναίκες. Η απαντήσεις ήρθαν πριν λίγα εικοσιτετράωρα και ήταν όλες αρνητικές.

Τα προβλήματα ωστόσο δεν σταματούν εδώ καθώς η «έξοδος» στην παράνομη πορνεία στην Πάτρα παίρνει μέρα με τη μέρα μορφή χιονοστιβάδας καθώς ο αριθμός των γυναικών αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πλέον μόνο στην πλατεία Πίνδου κάθε βράδυ κάνουν «πιάτσα» δέκα με δεκαπέντε αλλοδαπές ενώ αντίστοιχες εικόνες συναντά κανείς στην ακτή Δυμαίων και σε άλλα σημεία της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki