Πως σχολίασε ο τουρκικός τύπος το επεισόδιο Κασιδιάρη – Κανέλλη!

 Πως σχολίασε ο τουρκικός τύπος το επεισόδιο Κασιδιάρη – Κανέλλη!


Ο τουρκικός  ηλεκτρονικός τύπος αναφέρεται με σχετικές αναρτήσεις ειδήσεων στο επεισόδιο που σημειώθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον υπ. βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Το NTV σε καταχώρησή του αναφέρεται στο συμβάν με τον τίτλο « Ξυλοκοπήθηκαν γυναίκες βουλευτές σε τηλεοπτική εκπομπή» . Στην καταχώρηση τονίζεται ότι ο υποψήφιος βουλευτής και εκπρόσωπος του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή , Ηλίας Κασιδιάρης επετέθη σε πρωινή εκπομπή σε 2 γυναίκες υποψήφιους βουλευτές και στην συνέχεια εξεδόθη εναντίον του ένταλμα σύλληψης. Στην είδηση γίνεται αναφορά στην εξέλιξη του συμβάντος με την επισήμανση πως η Εισαγγελέας Αθηνών Ελένη Ράϊκου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Επίσης αναφέρεται ότι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων καταδίκασαν το γεγονός και ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ Τσιόδρας ανακοίνωσε ότι καταδικάζει την επίθεση.
Στην ιστοσελίδα του CNN Turk  γίνεται αναφορά με τον τίτλο «Ο υποψήφιος βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή , Κασιδιάρης επετέθη σε δύο γυναίκες υποψήφιους βουλευτές αριστερών κομμάτων και εξεδόθη ένταλμα σύλληψης εναντίον του.
Η Sabah κάνει αναφορά στο θέμα σε είδηση που καταχωρήθηκε στην ιστοσελίδα της με τον τίτλο « Υποψήφιος βουλευτής χτύπησε ανταγωνίστριά του βουλευτή σε ζωντανή εκπομπή».
Η Zaman σε καταχώρηση της στην ιστοσελίδα της με πηγή το πρακτορείο IHLAS αναφέρεται στο επεισόδιο με τίτλο «Αρπάχθηκαν δύο Έλληνες υποψήφιοι βουλευτές σε ζωντανή εκπομπή»
Στο θέμα αναφέρεται και η αγγλόφωνη Hurriyet Daily News με τίτλο  «Greek neo-Nazi MP assaults female guest in TV debate»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki