Ομιλία η Μέρκελ, ντουζ ο Σβαϊνστάιγκερ


Euro 2012: Ομιλία η Μέρκελ, ντουζ ο Σβαϊνστάιγκερ

Αμέσως μετά τη νίκη της Γερμανίας επί της Ελλάδας, η Άνγκελα Μέρκελ πήγε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες του Γιοακίμ Λεβ, αλλά την ομιλία της έχασε ο Σβαϊνστάιγκερ.
Ο αγαπημένος παίκτης της Καγκελαρίου έχασε τον συγχαρητήριο λόγο της, καθώς εκείνη την ώρα έκανε ντουζ! Η Μέρκελ είπε στους ποδοσφαιριστές: «Συγχαρητήρια, συνεχίστε έτσι! Είναι πάντα εντυπωσιακά με την εθνική ομάδα. Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική, αλλά μετά ήμουν σίγουρη πως θα προκριθούμε! Ήταν εξαιρετικός αγώνας!».
Όταν βγήκε ο Σβαϊνστάιγκερ, η ισχυρή γυναίκα της Γερμανίας είχε αποχωρήσει και διεθνής άσος δήλωσε: «Έχασα τον λόγο της Καγκελαρίου, γιατί έκανα ντουζ. Λυπάμαι. Ελπίζω να με συγχωρήσει. Θα μπορούσα να πω ένα γεια…».
Η Μέρκελ, μιλώντας για την πορεία των «πάντσερ» στη «Bild» ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένη με τη γερμανική ομάδα. Τώρα βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες της Ευρώπης και αυτό είναι ήδη εκπληκτικό, αλλά φυσικά ελπίζω ότι θα φτάσει ως τον τελικό». Η Καγκελάριος ωστόσο δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει τον ημιτελικό, αλλά θα φροντίσει να δώσει το παρών στον τελικό στο Κίενο την Κυριακή, εάν πάρει το εισιτήριο η Γερμανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki