Δυόμιση χρόνια στην μαθήτρια δολοφόνο!!



Στην τρυφερή ηλικία των 
17, η Ruby Thomas από το Λονδίνο, επιτέθηκε με απίστευτη αγριότητα σε έναν 62χρονο ομοφυλόφιλο δημόσιο υπάλληλο, απλά επειδή περπατούσε στην πλατεία  Trafalgar , χέρι-χέρι με έναν άλλο άντρα. 



Η νεαρή κοπέλα και ο...



φίλος της επέστρεφαν από ένα πάρτι όταν είδαν, στην Trafalgar Square, τον άτυχο Ian Baynham.



Μεθυσμένη η Ruby άρχισε να βρίζει τον 62χρονο ανάμεσα σε δεκάδες τουρίστες που περνούσαν εκείνη την ώρα από το δρόμο. 



Στη συνέχεια ανέλαβε ο φίλος της που με μια μπουνιά στο πρόσωπο τον έριξε στο έδαφος. Το τελειωτικό χτύπημα όμως ήθελε να το δώσει η ίδια η 18χρονη. Με απίστευτη μανία και μίσος, η Ruby Thomas κλώτσησε τον άντρα στο πρόσωπο.








Αμέσως μετά το συμβάν, η παρέα έφυγε τρέχοντας και λίγα λεπτά αργότερα, μια κάμερα σε ασανσέρ κοντινού κτιρίου, τους κατέγραψε να γελούν σαν να μην είχε συμβεί τίποτε..








Λίγες μόνο ημέρες μετά την επίθεση, ο 62χρονος δημόσιος υπάλληλος υπέκυψε στα τραύματα του.






Η Thomas κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία στο Old Bailey θα φυλακιστεί για 2μιση χρόνια μιας και είναι φυλακισμένη ήδη επτά, περιμένοντας την δίκη της.

Ο φίλος της Joel Alexander 19 ετών, κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.






Κατά τη διάρκεια της δίκης η Thomas, αρνήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο, και παρέμεινε ανέκφραστη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, έλεγε συχνά αστεία και χαμογελούσε έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου.




Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, στο ίδιο δικαστήριο πριν 7 χρόνια ο πατέρας της είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια.



Ο Richard Thomas, 45 ετών, οδηγός ταξί μαχαίρωσε τον Brian McIntosh 28 φορές σε μια βάναυση επίθεση στο Brixton, στο νότιο Λονδίνο. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών, στο Old Bailey το 2003.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki