Λονδίνο 2012: Ζητούν πίσω 150 ευρώ από τους αθλητές που αποκλείστηκαν!


ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: Ζητούν πίσω 150 ευρώ από τους αθλητές που αποκλείστηκαν!


Απίστευτο και όμως.. ελληνικό! Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ζητά από τους Έλληνες αθλητές που αποκλείστηκαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου να επιστρέψουν τα 150, από τα συνολικά 300 ευρώ, που τους είχαν δοθεί για τα έξοδά τους στο Ολυμπιακό χωριό!
Όλοι οι Έλληνες αθλητές είχαν πάρει από την ΕΟΕ το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ για τις καθημερινές τους ανάγκες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Ωστόσο, με το πρόσχημα της σωστής διαχείρισης του κρατικού χρήματος, η ΕΟΕ αποφάσισε ότι τα μισά από τα χρήματα που δόθηκαν στους αθλητές πρέπει να επιστραφούν.
Και όλα αυτά λίγες ημέρες έπειτα το δημοσίευμα της εφημερίδας Independent που ήθελε Έλληνες αξιωματούχους να απολαμβάνουν στιγμές πολυτέλειας και να ξοδεύουν υπέρογκα χρηματικά ποσά στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων, σύμφωνα με το protothema.gr
Η επίσημη θέση της ΕΟΕ από τον εκπρόσωπο τύπου Τάσο Παχαχρήστου:
«Η ΕΟΕ είχε δώσει προκαταβολικά χρήματα για τα έξοδα των αθλητών με βάση μια ημερίσια αποζημίωση ανάλογα με τις ημέρες που θα έμενε ο καθένας. Αν κάποιος αθλητής αποκλείστηκε και θέλησε να φύγει νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία από το Ολυμπιακό Χωριό, ήταν υποχρέωση της ΕΟΕ να ζητήσει τα χρήματα αυτά πίσω.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki