Ρέθυμνο: Συνελήφθη 32χρονος που βιντεοσκοπούσε τις τουαλέτες καφετεριών!

 Συνελήφθη 32χρονος που βιντεοσκοπούσε τις τουαλέτες καφετεριών!

Πήγαινε σε καφετέριες αλλά αντί να πιει καφέ … εγκαθιστούσε κρυφές κάμερες στις τουαλέτες! Ο λόγος για έναν 32χρονο, ο οποίος συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Ρέθυμνο, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, και κατηγορείται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, πορνογραφία ανηλίκων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για τις πράξειςτου 32χρονου, σύμφωνα με τις οποίες, ο άνδρας εγκαθιστούσε μικροκάμερες εικόνας και ήχου στις τουαλέτες, και χθες εντόπισαν και προσήγαγαν τον άνδρα.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, ο 32χρονος είχε εγκαταστήσει δύο συσκευές καταγραφής εικόνας και ήχου οι οποίες και κατασχέθηκαν, στις τουαλέτες δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, με  τις οποίες κατέγραφε κυρίως γυναίκες και ανήλικα, εκεί όπου … και ο Βασιλιάς πηγαίνει μόνος!
Σε έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι και στο χώρο εργασίας του 32χρονουβρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος με πλήθος ψηφιακών αρχείων ήχου και εικόνας προερχόμενα από παράνομες καταγραφές,
ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 7 γραμμαρίων περίπου, μία συσκευή επεξεργασίας ακατέργαστης κάνναβης (grinder), τρεις κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέντε φορητοί – εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, τρεις φορητές συσκευές καταγραφής και αποθήκευσης ήχου και εικόνας, πλήθος καρτών μνήμης, CD και DVD καταγραφής.
Ο 32 χρόνος, θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.  Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.
ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki