«Τρελά» ρούβλια για Κυριάκο




Η Σάλκε επιμένει ότι δεν πωλείται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, παρά το έντονο ενδιαφέρον από Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Γιουνάιτεντ. Ωστόσο τα χρήματα της Ανζί θολώνουν το μυαλό του 20χρονου Έλληνα αμυντικού.

Το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου συζητιέται έντονα σε πολλές ποδοσφαιρικές πιάτσες, και εσχάτως έφτασε και στα πιο κρύα μέρη. Όπως η Ανζί του Σάμουελ Ετό που σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday προσφέρει 10 εκ. ευρώ στην Γερμανική ομάδα για την αγορά του.

Η Σάλκε παραμένει στην αρχική της τοποθέτηση και τονίζει ότι ο παίκτης δεν πωλείται, όμως η πρόταση που κατέθεσε προς τον νεαρό άσο είναι πέρα από κάθε προσδοκία αφού θα εισπράξει περισσότερα από 5 εκ. ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου!

Φυσικά, άλλη αίγλη η φανέλα της Σάλκε και η Μπουντεσλίγκα και άλλη η Ανζί, και ένα παιδί 20 ετών σκέφτεται πρώτα την καριέρα του και τις εμπειρίες που πρέπει να μαζέψει και εν συνεχεία τα χρήματα. Από την άλλη, ακόμη και για έναν 20χρονο ποδοσφαιριστή τα 5 και πλέον εκ. ευρώ το χρόνο... μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Και μάλιστα σε τέτοια εποχή. Δεν μπορεί να μην το σκεφτεί..
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki