'Ετοιμη να πει αντίο στον Νικολά Σαρκοζί είναι η Κάρλα Μπρούνι...



Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας φέρεται να ομολόγησε ότι θέλει να χωρίσει από τον πρώην πρόεδρο, ωστόσο λέγεται πως θα περιμένει πρώτα την εκλογή του νέου ηγέτη του Κεντροδεξιού Κόμματος της Γαλλίας.
Το σχέδιο εξόδου από τον γάμο έχει μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια, όπως αποκάλυψε μια πολύ καλή της φίλη. Η Κάρλα Μπρούνι το εκμυστηρεύτηκε σε συνδαιτυμόνες της στη διάρκεια δείπνου στα μέσα Ιουνίου στην Ιταλία.
Αλλά και στον στενό κύκλο του ζευγαριού η είδηση κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό. Και να σκεφτεί κανείς ότι μόλις στο τέλος Ιουνίου το γαλλικό περιοδικό «Gala» είχε ανακοινώσει ότι η Κάρλα είναι και πάλι έγκυος.
Η τρίτη σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί θα παραμείνει στο πλευρό του Γάλλου πολιτικού τουλάχιστον μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, οπότε το κόμμα του, UMP, θα εκλέξει νέο πρόεδρο.
Η Μπρούνι δεν θέλει να προκαλέσει αναταράξεις μέχρι τότε. Επιπλέον, υπάρχουν και οι δικαστικές περιπέτειες του Σαρκοζί, καθώς εκκρεμεί να ξεκαθαρίσουν τρεις δικαστικές έρευνες σχετικά με την παράνομη χρηματοδότηση σε προεκλογικές καμπάνιες του.
Η διάλυση της οικογένειάς του θα έχει αρνητικό αντίκτυπο, γι’ αυτό ώς τότε θα τηρούνται τα προσχήματα.
Σε αντίθεση με τον πρώην πρόεδρο, η Μπρούνι είναι σε καλύτερη θέση. Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ και είναι πιθανή μια παγκόσμια περιοδεία ως συνέχεια της καριέρας που παράτησε για χάρη του συζύγου της.
Οσο για τη μετά Σαρκοζί ζωή της, μάλλον θα είναι πιο ενδιαφέρουσα για εκείνη. Αλλωστε, λίγα χρόνια πριν, η Μπρούνι είχε δηλώσει ευθαρσώς πως είναι πιστή μόνο στον εαυτό της.
«Η μονογαμία μού φέρνει βαρεμάρα» είχε πει χαρακτηριστικά. Οπότε μήπως τελικά είναι καλύτερος ο χωρισμός για τον Σαρκοζί, από το να γίνει… τάρανδος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki