Μιχαλολιάκος: Ο καλός χρυσαυγίτης δεν παρακολουθεί τουρκικά σίριαλ Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος,σκοπεύει να εκδώσει ακόμα και οδηγία ζητώντας από τους βουλευτές του και τα μέλη του κόμματος να μην παρακολουθούν τις τουρκικές σαπουνόπερες καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για «πολιτισμική εισβολή» της Τουρκίας στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Μιχαλολιπάκος όπως λέει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, «ο καλός χυσαυγίτης δεν παρακολουθεί τουρκικά σίριαλ» θεωρώντας ότι πρόκειται για «πολιτισμική εισβολή» της Τουρκίας στην Ελλάδα.

«Αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή για την Ελλάδα. Μία χώρα με τόσο λαμπρή πολιτιστική παράδοση να ταΐζει το λαπ της κακής ποιότητας τουρκικές σειρές που προπαγανδίζουν μία ειδυλλιακή εικόνα της Τουρκίας που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Προφανώς η πολιτισμική εισβολή που επιχειρείται σχετίζεται με τη λεγόμενη «ελληνοτουρκική φιλία» που ορισμένοι προωθούν με πείσμα σε βάρος και της Ελλάδας και των Ελλήνων». σχολιάζει στην εφημερίδα ο κ. Μιχαλολιάκος, συμπληρώνοντας πως οι υποθέσεις των εν λόγω σίριαλ του θυμίζουν πονεμένες ταινίες των δεκαετιών 1960-1970 του ελληνικού κινηματογράφου.

Αποκαλύπτει πως η Χρυσή Αυγή σκοπεύει το αμέσως επόμενο διάστημα να φέρει το θέμα των τουρκικών σίριαλ στη Βουλή ζητώντας την παρέμβαση του ΕΣΡ, ενώ σκοπεύει να εκδώσει ακόμα και οδηγία ζητώντας από τους βουλευτές του και τα μέλη του κόμματος να μην παρακολουθούν τις τουρκικές σαπουνόπερες- δημόσια τουλάχιστον.

«Δεν νοείται Χρυσαυγίτης να παρακολουθεί τουρκικά σίριαλ. Ζητάω από τους βουλευτές, τα μέλη, τους φίλους μας αλλά και από τον απλό κόσμο να τα μποϊκοτάρουν, όπως βέβαια και τα προϊόντα που διαφημίζονται στη διάρκεια της προβολής τους», δήλωσε.
 
 
 
 
 
 
 
 
iefimerida 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki