Ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος σε συνέντευξή του μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού υποστηρίζει ότι είναι έτοιμος να κάνει αποκαλύψεις όταν έρθει η ώρα του δικαστηρίου… Μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής» δηλώνει πως υπάρχει σκευωρία εις βάρος του και πολιτικές σκοπιμότητες, με στόχο να σωθούν οι άλλοι και τονίζει «Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και τον ρόλο που έπαιξαν όλοι» Επίσης υποστηρίζει ότι θα ανοίξει τα χαρτιά του ενώπιον του φυσικού του δικαστή και δίνει απαντήσεις σχετικά με τις αποκαλύψεις του άλλοτε στενού του συνεργάτη Ν. Ζήγρα. Μάλιστα ο Άκης Τσοχατζόπουλος σχετικά τις αποκαλύψεις του Ζήγρα, έκανε λόγο για «συνειδητή επιλογή να δώσει κάτι για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης». «Μένω σταθερά στη γραμμή ‘όλα τα φως’, ο καθένας με τις ευθύνες του και όλοι μαζί άμεσα στο φυσικό δικαστή», τονίζει χαρακτηριστικά. Ακόμα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος στη συνέντευξη αναφέρεται και στο πολύτιμο για τις ανακριτικές αρχές αρχείο του, τις πολυσυζητημένες χειρόγραφες σημειώσεις του, τον Γιάννη Σμπώκο και τις σχέσεις τους, τις εταιρείες – πλυντήρια του πολιτικού χρήματος, τις πανάκριβες αγορές ακίνητων αλλά και τη συνεχιζόμενη προφυλάκιση της συζύγου του.


politikoifilaksi3 625    250x180 Αστυνομικός «φρουρεί» πολιτικό που έχει φύγει από τη ζώη!

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Αστυνομικός που είχε αποσπαστεί από την υπηρεσία του στη φύλαξη ενός πολιτικού, συνέχισε να τον… προστατεύει ακόμα και μετά το θάνατό του.
Σύμφωνα με το «Εθνος της Κυριακής», περισσότεροι από 4000 αστυνομικοί είναι αποσπασμένοι στη φύλαξη «υψηλών» προσώπων, με τους περισσότερους να υπηρετούν στην Αττική, όπου οι φρουροί εκτιμάται πως πλησιάζουν τους 3000.
Οι συνδικαλιστές καταγγέλλουν πως οι υπερβολές είναι πολλές, όπως και οι αναίτιες φρουρήσεις ατόμων που έτυχε κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή να χρειάζονται προστασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki