Καθηγητής ο συλληφθής στο Ρέθυμνο για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικα παιδιά. Συλλαμβάνεται για δεύτερη φορά!


Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ρεθύμνου η είδηση ότι ο 47χρονος που συνελλήφθη το μεσημέρι της Τρίτης για κατοχή και διακίνηση... σκληρού πορνογραφικού υλικούστο οποίο "πρωταγωνιστούν" ανήλικα παιδιά, είναι καθηγητής και μάλιστα εκκρεμεί σε βάρος του δίκη.

Ο 47χρονος μαθηματικός που έχει αποπεμφθεί όπως προβλέπεται από το Νόμο από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση έως ότου εκδικαστεί η υπόθεσή του, έχει οδηγηθεί στη δικαιοσύνη ξανά κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση καθώς σε αντίστοιχη έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2008 κατελήφθη να έχει στον υπολογιστή του ανάλογο πορνογραφικό υλικό.

Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Παιδείας μετά την συγκλονιστική υπόθεση παιδεραστίας τον περασμένο Δεκέμβριο και τη σύλληψη του επίσης 47χρονου καθηγητή Ν. Σειραγάκη είχε ζητήσει από όλες τις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας να ενημερώσουν για το ποιες υποθέσεις με εκπαιδευτικούς που έχουν να κάνουν είτε με παιδεραστία είτε με πορνογραφικό υλικό εκκρεμούν.

Η νέα υπόθεση αποκαλύφτηκε όταν το μεσημέρι της Τρίτης, άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου πραγματοποίησαν, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών από πολίτες ότι ο 47χρονος διακινεί πορνογραφικό υλικό, έφοδο στο σπίτι του και κατέσχεσαν τρεις (3) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και εννέα (9) σκληρούς δίσκους Η/Υ με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Οι σκληροί δίσκοι θα αποσταλούν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, για περαιτέρω ανάλυση.

Ο καθηγητής για άλλη μια φορά οδηγήθηκε με το ίδιο αδίκημα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου ενώ απορείας άξιον είναι πώς, μετά από 4 χρόνια εξακολουθεί να εκκρεμεί δικαστική απόφαση για ένα τέτοιο σοβαρό αδίκημα.



tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki