Τέλος ο Καραγκούνης από τον Παναθηναϊκό!


Τέλος ο Καραγκούνης από τον Παναθηναϊκό!


Την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ο Γιώργος Καραγκούνης. «Δεν συμβάδιζαν κάποια πράγματα με τον προπονητή» δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο 35χρονος διεθνής.
Σε δηλώσεις του ο αθλητής ανέφερε:
«Σεβαστή η απόφαση του προπονητή. Στα 20 χρόνια που παίζω ποοδόσφαιρο δεν έχω δώσει αφορμή. Έγραφαν ότι ζητούσα εγγυήσεις για να παίζω κάτι που δεν ίσχυε.
Η μοναδική εγγύηση είναι η δουλειά μου. Αυτά είναι όλα η δουλειά μου. Ποτέ δεν ειπώθηκε αυτό το πράγμα. Έβλεπα από πέρυσι πως η διοίκηση ήθελε να με κρατήσει.
Ένιωσα πολύ αγάπη από τον κόσμο. Έκανα ότι μπορούσα για να βρούμε μία λύση. Θα έπρεπε όμως να ειπωθούν αλήθειες από την αρχή και να τελειώσεις το θέμα πιο νωρίς.
Ο κύριος Αλαφούζος κάνει μία τεράστια προσπάθεια παρότι δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά, όμως ο κόσμος θα πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Επί της ουσίας δεν έχει έγινε καμία συζήτηση για τα οικονομικά. Δεν έχω μιλήσει όλο αυτό τον καιρό για τα οικονομικά αν και θα μπορούσα.
Όταν ήρθα από την Μπενφίκα έκανα παραχωρήσεις στο οικονομικό, αλλά πίστεψα στην ομάδα και στο όραμα του γηπέδου επειδή είμαι Παναθηναϊκός.
Δεν θα έπρεπε να γίνεται αναφορά στα χρήματα, επειδή έχω αποδείξει ποιος είμαι και τι έκανα στο οικονομικό για να φορέσω και πάλι τη φανέλα της ομάδας. Είτε έπαιζε για 3.000 ευρώ τα πρώτα χρόνια είτε για 1 εκατ. ευρώ τα τελευταία χρόνια πάντα τιμούσα το συμβόλαιο μου«.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki