Τζούλια Αλεξανδράτου Νέο DVD: To casting του γιατρού



Τι δείχνει το νέο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τίτλο To casting του γιατρού; Ποιο το βαθύ σενάριο; 
Δύσκολοι καιροί για μοντέλα. Η άτιμη κοινωνία και η κρίση, αναγκάζει τη Τζούλια Αλεξανδράτου να γυρίσει ένα ακόμη «ντοκιμαντέρ» για να βγάλει τα προς το ζην η κοπέλα.
Μετά και το Τζούλια Αλεξανδράτου: Δύο Μαύροι, η Τζούλια Αλεξανδράτου προχωρά σε μια ταινία με… βαθύ σενάριο και ακριβή παραγωγή: το κάστινγκ του γιατρού.
Η νέα υπερπαραγωγή της Τζούλιας Αλεξανδράτου To casting του γιατρού διατρέχεται από το «εμπνευσμένο» concept που ακούει στο όνομα.. κάστινγκ για πρωταγωνιστές ακατάλληλων ταινιών.
Επειδή εσείς δεν βλέπετε τέτοια πράγματα και καλά κάνετε, δεν θα σας εξηγήσουμε τώρα τι είναι αυτό το casting του γιατρού, γιατί προφανώς δεν σας ενδιαφέρει… Η απάντηση άλλωστε είναι ήδη στα περίπτερα, αλλά -μεταξύ μας- εν καιρώ κρίσης, ας είμαστε λίγο πιο πρακτικοί.
Αυτό έκαναν και καποιοι που ανέβασαν την ταινία To casting του γιατρού για free download σε torrent sites και rapidshare, αλλά η Sirina έσπευσε να «κατεβάσει» τα επίμαχα λινκς.


Βγήκε από τα ρούχα της η Τζούλια Αλεξανδράτου και άρχισε να οργιάζει στο Big Julia. Δείτε φωτογραφίες Τζούλιας Αλεξανδράτου γυμνής στο reality.
Το reality Big Julia το οποίο μεταδίδεται διαδικτυακά στην ομώνυμη ιστοσελίδα η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί την Παρασκευή (15/7). Ο χρήστης μπορεί να βλέπει βίντεο από φωτογραφίσεις της, εκπομπές της και φυσικά την καθημερινότητά της Τζούλιας Αλεξανδράτου, με συνδρομή.
Aν αυτό αποτελεί δείγμα από το Big Julia, τότε τρέμουμε στην ιδέα του τι ακριβώς κάνει η Τζούλια Αλεξανδράτου τις υπόλοιπες μέρες στο reality, για να σαγηνεύσει τους θαυμαστές της.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου, πάει θάλασσα γυμνή, μπανιαρίζεται, σαχλαμαρίζει με άλλες δύο, και χορεύει δημόσια γυμνή και οι θεατές παθαίνουν το ένα εγκεφαλικό μετά το άλλο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki