7+1 tips για να τον ικανοποιήσετε εκεί... κάτω!


7+1 tips για να τον ικανοποιήσετε εκεί... κάτω!

Όλοι ανεξαιρέτως, άντρες και γυναίκες, όταν η συζήτηση έρχεται στο sex περηφανεύονται για τιςκαταπληκτικές τους επιδόσεις και για την άριστη τεχνική τους. Δεν είναι τυχαίο που όλα τα αρσενικά θεωρούν ότι είναι οι top εραστές οι οποίοι προσφέρουν την υπέρτατη ικανοποίηση στις παρτενέρ τους και αυτές με τη σειρά τους ότι περιποιούνται τους άντρες σαν να είναι master του είδους. Αλήθεια, βρεθήκατε ποτέ σε γυναικοπαρέα και έστω και μία να παραδεχτεί ότι δεν κάνει καλό... στοματικό sex; Επειδή η απάντησή σας σίγουρα είναι αρνητική, δείτε τα παρακάτω tips και την επόμενη φορά που κάποια από τις φίλες σας θα σας το παίξει έξυπνη, μπορείτε κάλλιστα να την αιφνιδιάσετε! Έχουμε και λέμε λοιπόν...
1. Η... υγρασία πάνω απ'όλα: Γιατί κακά τα ψέματα, σωστό στοματικό χωρίς υγρά είναι γεμιστά χωρίς τυρί φέτα! Ξεκινήστε αργά από την κορυφή του πέους και στη συνέχεια γλύψτε και από τις δύο πλευρές ενώ παράλληλα πιέστε με τα δαχτυλά σας, απαλά πάντα, τη βάση του. Μη διστάσετε να βάλετε μπόλικο σάλιο, κανείς δεν πρόκειται να σας παρεξηγήσει και σίγουρα όχι ο παρτενέρ σας!
2. Η σωστή στάση: Επίσης πολύ σημαντική είναι η στάση του σώματος. Βάλτε τον να ξαπλώσει ανάσκελα κι εσείς τοποθετήστε το σώμα σας ανάμεσα στα πόδια του. Η ανάσκελη στάση είναι πολύ πιο βολική από την όρθια, καθώς σας προσφέρει καλύτερη επαφή με τη γεννετική του περιοχή και άρα μεγαλύτερη απόλαυση για εκείνον.
3. Παίξτε μαζί του: Γλύψτε τη γύρω περιοχή, κοιτάξτε τον με το πιο λάγνο βλέμμα σας, τρίψτε το στήθος σας πάνω στο πέος του, πείτε του και ένα «σε θέλω στο στόμα μου», αλλά προς θεού μην προχωρήσετε παρακάτω. Βασανίστε τον για λίγα λεπτά και να είστε σίγουρες ότι παρά το παραμορφωμένο του πρόσωπο, θα σας ευγνωμονεί!
4. Μην μένετε σιωπηλή: Μπορεί όλο το βάρος να έχει δοθεί προς τα κάτω, αλλά και η ακοή του είναι εξίσου σημαντική και ευερέθιστη εκείνη τη στιγμή καθώς σύμφωνα με έρευνες οι μικροί αναστεναγμοί που βγάζει η γυναίκα διεγείρουν το νευρικό σύστημα του άντρα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα τη... σεξουαλική διέγερση. Προσοχή όμως, μην το παρακάνετε γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να θυμίσετε αγελάδα του αγρού!
5. Παίξτε... μπάλα: Είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του αντρικού σώματος και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να... κακοποιηθεί τους πιάνει πανικός! Ωστόσο, επειδή εσείς δεν είστε ούτε άγαρμπη ούτε γκαφατζής, μπορείτε ωραιότατα να σχοληθείτε με τους όρχεις του και να δείτε χαμόγελα ικανοποιήσεις και ηδονής. Φερθείτε τους γλυκά και με ευγένεια σαν κεφαλάκι μωρού και αποφύγετε να τους ρουφάτε ή να τους χουφτώνετε απότομα, γιατί πολύ πιθανό εκείνος να γίνει Mαραντόνα και να τις... φάτε απο εκεί που δεν το περιμένετε!
6. Δύο σε ένα: Την ώρα που κάνετε τη... δουλίτσα σας από μπροστά, μπορείτε να εξερευνήσετε και την... πίσω όψη του. Βάλτε δειλά δειλά το δάχτυλό σας και αρχικά απλά χαιδέψτε την περιοχή. Αν δεν αρχίσει τις φωνές και δεν σας σπρώξει, είστε σε καλό δρόμο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο αντρικός πρωκτός είναι εξίσου ευαίσθητος με το γυναικείο. Υπάρχει βέβαια περίπτωση, να έχετε πέσει σε λίγο πιο παραδοσιακό εραστή, οπότε καλύτερα να δώσετε όλο σας το είναι από... μπροστά!
7. Όλο μέσα: Οι άντρες λατρεύουν το deep throating, δηλαδή να μπαίνει όλο το πέος μέσα στο στόμα, καθώς αυτό τους δίνει την αίσθηση του κόλπου. Προσπαθήστε να το βάλετε σιγά σιγά και λίγο κάθε φορά. Αν δείτε ότι πνίγεστε, γελάστε και ξαναδοκιμάστε αργότερα ή κάποια άλλη φορά. Η προσπάθεια μετράει!
8. Με τις υγείες σας: Και μόνο που του κάνετε στοματικό, έχετε την απόλυτη εκτίμησή του! Αλλά η αλήθεια είναι ότι για έξτρα ηδονή μπορείτε να... καταπιείτε τα υγρά του. Και φυσικά δεν εννοούμε να τα κάνετε γεύμα, αλλά να τον αφήσετε να τελειώσει στο στόμα σας. Και εννοείται ότι δεν είναι απαραίτητο αν σας χαλάει η γεύση να τα... κάνετε γαργάρα, καθώς και μόνο το θέαμα είναι αρκετό για να τον τρελάνει

queen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki