Ολόκληρο το πόρισμα του ΣΔΟΕ για το «σκάνδαλο Καρούζου»

 Ολόκληρο το πόρισμα του ΣΔΟΕ για το «σκάνδαλο Καρούζου»

 
Κύκλωμα τεράστιας φοροδιαφυγής και συνεπώς «κρυφού χρήματος» με αγοραπωλησίες ακινήτων σε εικονικές τιμές και εμπλεκόμενες δεκάδες offshore και αλλοδαπές εταιρείες, πίσω από τις οποίες φέρεται να βρίσκεται ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης, αποκαλύπτει το πόρισμα-καταπέλτης του ΣΔΟΕ που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Έθνος της Κυριακής».
Στις 250 σελίδες του πορίσματος ξετυλίγεται το κουβάρι των αγοραπωλησιών ακινήτων μεταξύ της εταιρείας ΦΑΝΤΟΜ και των δύο εταιρειών του ομίλου Καρούζου με πλασματικά τιμήματα με στόχο την αποφυγή πληρωμής φόρων και την απόκρυψη εισοδήματος από τους δύο εμπλεκόμενους.
Στο πόρισμα του ΣΔΟΕ, όπου δεν υπάρχει καμία αναφορά, νύξη, υπαινιγμός ή καταγγελία για εμπλοκή στην υπόθεση του Β. Μεϊμαράκη, διαπιστώνεται φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από μη καταβολή φόρων εισοδήματος, μεταβιβάσεων και ΦΠΑ από τις εταιρείες, ιδιοκτήτες των οποίων φέρονται να είναι ο γνωστός εφοπλιστής και o κ. Καρούζος, για μεταβιβάσεις δύο ακινήτων στη Γλυφάδα.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ελεγκτών η συνολική φοροδιαφυγή ξεπερνά τα 12 εκατ. ευρώ ενώ η ζημιά του Δημοσίου είναι τουλάχιστον 8,7 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki