Τι φταίει και το σεξ στο γάμο γίνεται ρουτίνα


Τι φταίει και το σεξ στο γάμο γίνεται ρουτίνα

Το ερώτημα απευθύνεται σε παντρεμένους, και σε έχοντες μακροχρόνια σχέση…
Κάνετε σεξ με το ίδιο πάθος όπως στην αρχή της γνωριμίας σας; Μήπως έχετε παρατηρήσει σημάδια βαρεμάρας; Μήπως προτιμάτε να συζητήσετε αντί να κάνετε σεξ; Όλα αυτά είναι σημάδια σεξουαλικής βαρεμάρας με τον/την ίδιο σύντροφο. Τι φταίει όμως;

Και πριν συνεχίσουμε σας λέμε ότι τις σκέψεις αυτές, και τη βαρεμάρα αυτή τη νιώθει η συντριπτική πλειοψηφία των παντρεμένων και εκείνων που έχουν μακροχρόνια σχέση. Το αντίθετο, είναι μάλλον η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Το ινστιτούτο έρευνας σεξουαλικής συμπεριφοράς Sex Health Research, διεξήγαγε μια πρωτότυπη έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα, με σκοπό να κατανοήσουν οι επιστήμονες τι οδηγεί ένα ζευγάρι στην σεξουαλική ανία. Στην έρευνα συμμετείχαν περισσότερα από 3.000 ζευγάρια.
Έξι στους 10 παντρεμένους, ή σε πολύχρονη σχέση, δήλωσαν ότι έχουν βαρεθεί την σεξουαλική τους ζωή με τον/την σύντροφο τους, αλλά όμως δεν επιθυμούν να αλλάξουν σύντροφο, αφού ο εραστής/ερωμένη, έχει μάθει τι μπορεί να τους απογειώσει, όταν (όποτε γίνεται αυτό) κάνουν έρωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki