Τι γράφει ο Τριανταφυλλόπουλος για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ στους λογαριασμούς του


zouglas 250x180 Τι γράφει ο Τριανταφυλλόπουλος για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ στους λογαριασμούς του

Πληροφορήθηκα μέσω του διαδικτύου ότι ερευνάτε τα πιθανά περιουσιακά μου στοιχεία. Καταθέσεις, ομόλογα, ρέπος, θυρίδες, μέχρι και ράβδους χρυσού!
Χαίρομαι ιδιαίτερα που κάνετε το καθήκον σας, όπως ορίζει ο νόμος. Συμφωνώ ότι αφήσατε να διαρρεύσει τέτοιο έγγραφο προς τα μέσα ενημέρωσης και σας συγχαίρω, σε αντίθεση με άλλους ελεγχόμενους οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν, απειλώντας σας διά προσφυγής στη Δικαιοσύνη και άλλα ευτράπελα.
Σας καλώ μάλιστα να πραγματοποιήσετε τους ελέγχους σας, όχι μόνον από το 1998 μέχρι το 2000, όπως αναφέρεται στο έγγραφό σας, αλλά από τις 14 Αυγούστου του 1954 που γεννήθηκα μέχρι σήμερα, για να αισθανόμαστε αμφότεροι απόλυτα σίγουροι ότι δεν οφείλουμε εξηγήσεις στη μητέρα πατρίδα και τους συμπατριώτες μας.
Σας διαβεβαιώνω ότι οι λογαριασμοί μου τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας είναι απόλυτα νόμιμοι, τα χρήματα φορολογημένα μέχρι κεραίας και ότι επίσης δεν διέθετα ποτέ ομόλογα, ρέπος, θυρίδες, ράβδους χρυσού, ούτε δεκάρα τσακιστή πέραν όσων νομίμως κατέχω και η Δικαιοσύνη γνωρίζει από τις ετήσιες δηλώσεις μου -πόθεν έσχες- στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Ωστόσο, επειδή κατά τη διάρκεια των δημοσιογραφικών μου ερευνών, προέκυψε επανειλημμένα ότι μεγάλος αριθμός υπαλλήλων δικών σας, αλλά και των κατά τόπους εφοριών, έχουν συστήσει εγκληματικές συμμορίες που λεηλατούσαν τη δημόσια περιουσία, σας προτρέπω να αρχίσετε άμεσα λεπτομερέστατους ελέγχους όλων αυτών των κυρίων, οι οποίοι διέσυραν την έξωθεν καλή μαρτυρία σας και σας κατέστησαν δυνάστες και άρπαγες στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
Μετά απολύτου ικανοποιήσεως
Ευθύμιος (Μάκης) Τριανταφυλλόπουλος του Κωνσταντίνου.
PS: Πλήρες ονοματεπώνυμο μην πληρώσει τη νύφη κανένας άσχετος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki