Η Σούλα, οι οίκοι εποχής και οι φανέλες του Βουκεφάλα Λάρισας

Η Χρυσούλα Αλευρίδου και η χορηγία των ...οίκων της στο Βουκεφάλα

Η εύρεση χορηγού στην ερασιτεχνική ομάδα Βουκεφάλας της Λάρισας προκάλεσε πολλά...
χαμόγελα στους υποστηρικτές της. Οι ροζ φανέλες που φόρεσαν οι παίκτες με τυπωμένη τη χορηγία του «Οίκου Εποχής Σούλα» προκάλεσε επίσης και πονηρά μειδιάματα. Η είδηση ξέφυγε από τα όρια της θεσσαλικής πρωτεύουσας και πλέον η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής - χορηγού του Βουκεφάλα έγινε πανελληνίως γνωστή ως «η κυρία του Κάμπου».

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... η 67χρονη Χρυσούλα Αλευρίδου είναι η ιδιοκτήτρια των δύο πιο φημισμένων οίκων ανοχής της Θεσσαλίας, γεγονός που της έχει δώσει τη δυνατότητα να επενδύει εκατομμύρια. Ωστόσο, δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε ούτε ότι δεν είχε να φάει ως παιδί ούτε εκείνη αλλά ούτε και η τυφλή μάνα της.

Όπως δηλώνει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, «δούλευα από την ηλικία των 11 ετών ως υπηρέτρια σε σπίτια. Τότε ήταν που γνώρισα και τον πατέρα του παιδιού μου, ένα αγόρι 14 ετών. Ο πατέρας του ήταν μαυραγορίτης από το Κιλκίς και ο δικός μου αντάρτης» δηλώνει η Χρυσούλα Αλευρίδου στην εφημερίδα και συμπληρώνει...

«Στα 15 μου έμεινα έγκυος και στα 18 μου ο άντρας μου πέθανε από καρκίνο στο συκώτι. Πώς να μεγαλώσω μόνη ένα παιδί»;

Από το Κιλκίς κατέβηκε στη Θεσσαλονίκη όπου δούλευε ως καθαρίστρια σε σπίτια, αγρότισσα στα χωράφια, ακόμη και πλύστρα σε εργοστάσιο. Το γεγονός ότι η μητέρα της έμεινε τυφλή εξαιτίας ενός προβλήματος στα μάτια, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ήταν όμορφη άρχισαν να καλλιεργούν στο μυαλό της την ιδέα να γίνει ιερόδουλη.

Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα. Η ανάγκη όμως με έκανε να αντέχω. Έβγαλα πολλά χρήματα και δεν μετάνιωσα ποτέ γι' αυτό που έκανα». Αυτή τη στιγμή απασχολεί στους δύο οίκους ανοχής 14 κοπέλες ελληνίδες αλλά και ξένες, οι οποίες εργάζονται με βάρδιες από τις έντεκα το πρωί μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα της 67χρονης γυναίκας ξεκίνησε το 2007, ενώ τις επιχειρήσεις διαχειρίζεται σήμερα ο γιος της. Η χορηγία της δεν περιορίζεται στην ομάδα του Βουκεφάλα αλλά και σε άπορες οικογένειες. Μάλιστα πολλές φορές, όπως λένε όσοι την γνωρίζουν, η κ. Αλευρίδου δωρίζει βιβλιοθήκες σε σχολεία ή δίνει αίμα η ίδια ή τα «κορίτσια» της σε όποιον το ζητήσει. Ενώ όπως συνηθίζει να λέει η ίδια «Εγώ δεν έβγαλα λεφτά στην Ελβετία, τα έβαλα στην πορνεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki