Ποιοι υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή

 Ποιοι υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή

 
Άνεργοι και άτομα κατώτερου μορφωτικού επιπέδου, προερχόμενοι κυρίως από ημιαστικές και αγροτικές περιοχές, προσανατολίζονται στην Χρυσή Αυγή, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο τελευταίο βαρόμετρο της Public Issue, για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή.
Στη δημοσκόπηση φαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή είδε την δημοτικότητά της να ανεβαίνει κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες, σε σχέση με τα ποσοστά που είχε στην ίδια έρευνα πριν τις εκλογές του Ιουνίου.
Το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου παρουσιάζει ραγδαία αύξηση σε όσους έχουν κατώτερο επίπεδο εκπαίδευσης (+13%), στα ημιαστικά και αγροτικά στρώματα (+7%), αλλά και σε όσους ανήκουν στο λεγόμενο μη-ενεργό πληθυσμό (συνταξιούχοι κλπ).
Επίσης η Χρυσή Αυγή εμφανίζει αύξηση και στις γυναίκες (+6%) αν και οι υποστηρικτές της εξακολουθούν να είναι κυρίως νέοι και άνδρες, στους οποίους έχει δημοτικότητα 25%.
Το κόμμα φαίνεται πως έχει ιδιαίτερα μεγάλη επιρροή στις νεαρές ηλικίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι την υποστηρίζει σχεδόν ένας στους τρεις νέους 18-24 ετών και ένας στους τέσσερις ηλικίας 25-34.
Δείτε τον πίνακα:
 Ποιοι υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki