Δείτε τη γυναίκα που "έκαψε" τον Παντελή Παντελίδη κι εκείνος το γύρισε στο τραγούδι!«Δεν ταιριάζετε σου λέω»,  τραγουδάει και γίνεται χαμός!  Ο χωρισμός τελικά του...
έκανε καλό καθώς το τραγούδι του έγινε μεγάλο σουξέ… Μετά από αυτό ακολούθησαν κι άλλα γιατί ο τραγουδιστής πάνω στη πίκρα του, πάνω στην απελπισία του, έγραφε συνεχώς. Ωστόσο…όπως έχουμε γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν…η εποχή εκείνη πέρασε.
Ο ίδιος φαίνεται να έχει ξεπεράσει την γυναίκα που τον «έκαψε» αφού κάποιες προσπάθειες επανασύνδεσης από μέρους της έπεσαν στο κενό! Άλλωστε η αναγνωσιμότητα είναι μεγάλο γιατρικό…
Εμείς ανακαλύψαμε την σέξι ξανθιά που ήταν ο μεγάλος του έρωτας! Εκείνη για την οποία έχει γράψει όλα τα νέα του τραγούδια! Εκείνη που «κρύβεται» πίσω από την επιτυχία του. Είναι η Μαρία, ένα κορίτσι όμορφο, χαρούμενο με αναλογίες μοντέλου! Είναι 26 και έχει σπουδάσει αισθητικός!  Η ίδια στη σελίδα της στο facebook έχει βάλει πολλές σέξι φωτογραφίες και έχει τρελάνει τους φίλους της.
Πριν από λίγες μέρες της πόσταρε κάποιος στον τοίχο ένα βίντεο που κάποιος σατιρίζει τον Παντελίδη τραγουδώντας το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» πάνω από μια… λεκάνη τουαλέτας! Η ίδια έγραψε από κάτω «No comment». Χθες μάλιστα «ανέβασε» στον τοίχο της φωτογραφία με το εξής : «Δεν αγαπάς κάποιον για την ομορφιά του… Τον αγαπάς γιατί λέει ένα τραγούδι που μόνο εσύ καταλαβαίνεις!».
Βέβαια σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο καλλιτέχνης δεν μπορεί να δει τίποτα από αυτά για την έχει «μπλοκάρει»…
maria pantelidi
Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki