"Όλοι στην Αλβανία λένε ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα"Στην καταγωγή της Ελένης Φουρέιρα αναφέρθηκε τραγουδιστής που συμμετείχε στο "Fame Story 4".

“Είναι λάθος να κρύβεις την καταγωγή σου! Όταν δεν ξέρεις από πού έρχεσαι, δεν ξέρεις που πας”, είπε χαρακτηριστικά ο παίχτης του ριάλιτι, ρίχνοντας τα "βέλη” του στη γνωστή τραγουδίστρια.
Ο λόγος για τον τραγουδιστή Διονύση Χιώτη, ή Devis Xherahu όπως είναι το όνομά του στα αλβανικά. Σε συνέντευξή του στο “Super TV” δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είναι λάθος να κρύβεις την καταγωγή σου! Όταν δεν ξέρεις από πού έρχεσαι, δεν ξέρεις που πας. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Όλοι στην Αλβανία λένε ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα. 
Αν είναι αλήθεια, είναι ντροπή της να κρύβει την καταγωγή της, γιατί δίνει ένα πολύ κακό μήνυμα σε ένα εκατομμύριο Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα. Αυξάνει τον φόβο για την καταγωγή τους στα δεκαπεντάχρονα Αλβανάκια που την ακούν και τη θαυμάζουν. Τα μικρά παιδιά που μεγαλώνουν σήμερα στην Ελλάδα δεν πρέπει να αισθάνονται ντροπή επειδή κατάγονται από την Αλβανία”.1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΣΑΣ, ΣΙΓΑ ΤΟ ΞΕΚΩΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki