Επίθεση Χατζηνικολάου στη δικαιοσύνη: “Ούτε τον μακαρίτη Κακαουνάκη δεν είχαν καλέσει οι εσωτερικές υποθέσεις”


epithesi xatzinikolaou sti dikaiosyni oute ton makariti kakaounaki den eixan kalesei oi esoterikes ypotheseis 1 315x236 300x224 Επίθεση Χατζηνικολάου στη δικαιοσύνη: Ούτε τον μακαρίτη Κακαουνάκη δεν είχαν καλέσει οι εσωτερικές υποθέσεις

Οργισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου ανακοίνωσε (στον Real Fm) ότι τον κάλεσε ο ανακριτής να καταθέσει πώς βρέθηκε στα χέρια του η κατάθεση του κτηματομεσίτη Λιβανού, η οποία ενέπλεκε Μεϊμαράκη, Λιάπη και Βουλγαράκη σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος (θέμα το οποίο δημοσίευσε η Realnews). «Ούτε ο μακαρίτης Νίκος Κακαουνάκης δεν είχε κληθεί από το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων, όταν είχε δημοσιεύσει ονόματα πρακτόρων της ΕΥΠ», είπε. «Θέμα, που στο κάτω κάτω αποκάλυπτε κρατικά μυστικά. Αυτό που δημοσιεύσαμε εμείς είχε γίνει φέιγ βολάν στη Βουλή, υπήρχε σε όλα τα πολιτικά γραφεία».
Στο σημείο αυτό επέκρινε με σαφή τρόπο τη Δικαιοσύνη, λέγοντας ότι δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του «απατεώνα Καρούζου», παρότι είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκιση, και χρειάστηκε το πρωτοσέλιδο της Realnews για να εκδοθεί (δυο μέρες μετά).
Αναφέρθηκε, όμως, και στην ουσία του σκανδάλου Καρούζου, με τη φράση «δεν γράψαμε εμείς ότι Μεϊμαράκης, Λιάπης, και Βουλγαράκης είναι κατ’ ανάγκην ένοχοι, αλλά ότι πρέπει η υπόθεσή τους να διερυνηθεί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki