Παραλίγο θύμα βιασμού γνωστή ηθοποιός μέρα μεσημέρι στη Αθήνα

Παραλίγο θύμα βιασμού γνωστή ηθοποιός μέρα μεσημέρι στη Αθήνα

Της επιτέθηκε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας έχοντας σκοπό να τη βιάσει.
Ο λόγος για την 28χρονη ηθοποιό Ζωή Ζέρβα, αρραβωνιαστικιά του σκηνοθέτη Νίκου Ζερβού, που περιέγραψε σοκαρισμένη την επίθεση που δέχτηκε, στις 15:30:
«Είχα φύγει από το γραφείο του Νίκου, και κατευθυνόμουν στην Κυψέλη. Στη γέφυρα Μουστοξύδη, ένας ξένος, πολύ ψηλός και γεροδεμένος άνδρας, που έμοιαζε Μαροκινός, με πλησίασε και ήταν έτοιμος να προβεί σε άσεμνες χειρονομίες εναντίον μου. Τρόμαξα πάρα πολύ όταν συνειδητοποίησα ότι είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα, σαφώς με σκοπό να με βιάσει. Για καλή μου τύχη όμως, πρόλαβα και αμύνθηκα, γιατί τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει kick boxing».
Και τονίζει στην Espresso: «Όταν κατάφερα ν΄απομακρυνθώ, άρχισε να μου φωνάζει μιλώντας σπαστά ελληνικά: "Δεν καταλαβαίνω, γιατί κάνεις έτσι;" Αμέσως, αφού είδα ότι δεν αποχωρούσε, κάλεσα από το τηλέφωνο μου την αστυνομία, που ήρθε στον τόπο, και κατήγγειλα το γεγονός. Όταν με είδε να παίρνω την αστυνομία, εξαφανίστηκε» .
Η ηθοποιός μετά την περιπέτεια της, συμβουλεύει όλους τους γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους να μαθαίνουν πολεμικές τέχνες, ώστε να αμύνονται σε κατάσταση ανάγκης.
  • Click to enlarge image 081012082931_1968_jpg.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki