Από τα γήπεδα, στη φυλακή!


Από τα γήπεδα, στη φυλακή! | onsports.gr

Άκρως ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει στη Βρετανία το φαινόμενο πρώην ποδοσφαιριστές να συλλαμβάνονται και φυλακίζονται για εμπορία σκληρών ναρκωτικών. Ήδη 126 βρίσκονται πίσω από τα σίδερα της φυλακής!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης έκδοσης της Sun και με βάση τα στοιχεία που αντλήθηκαν έπειτα από έρευνα της XPro (X-professionals), τα τελευταία χρόνια έχουν συλληφθεί και φυλακιστεί 126 πρώην ποδοσφαιριστές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων οδηγήθηκε πίσω από τα σίδερα λόγω εμπορίας σκληρών ναρκωτικών!

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, μεγαλέμποροι ναρκωτικών από την Κολομβία και την Ολλανδία πλησιάζουν πρώην παίκτες και τους προμηθεύουν με ναρκωτικά προκειμένου να τα διακινήσουν στη Βρετανία. Τρανά παραδείγματα είναι οι Τζέισον Σινκ και Μάρτιν Μάερ.

Ο πρώτος θεωρείτο από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Νιούκασλ, ωστόσο έπειτα από την αποδέσμευσή του από τις καρακάξες σε ηλικία 17 ετών, πήρε τον στραβό δρόμο καθώς αποκαλύφθηκε ότι ήταν αρχηγός σπείρας που διακινούσε ηρωίνη! Ο δεύτερος, άλλοτε ποδοσφαιριστής της Σεντ Τζόνστον και εν συνεχεία της Φόρφαρ, συνελήφθη και φυλακίστηκε για 51 μήνες, καθώς έπειτα από έρευνα, η αστυνομία βρήκε στην κατοχή του 1,5 κιλό κοκαϊνη!

onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki