Σεξουαλική παρενόχληση μέσα στις φυλακές δέχθηκε ο Λάκης Γαβαλάς!

 Σεξουαλική παρενόχληση μέσα στις φυλακές δέχθηκε ο Λάκης Γαβαλάς!
Tην πιο δυσάρεστη εμπειρία της ζωής του ζει ο μόδιστρος Λάκης Γαβαλάς, αφού αντιμετωπίζει τον σεξουαλικό ρατσισμό μέσα στις φυλακές.
Φωνές ακούγονται από όπου περνάει και σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι προχώρησαν σε φραστική επίθεση με στοιχεία σεξουαλικής παρενόχλησης, με τον επιχειρηματία να παραμένει ψύχραιμος, σύμφωνα με το fimes.
Ο Λάκης Γαβαλάς ούτως ή άλλως θα μεταφερθεί στην Άμφισσα, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος, παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων του να αφεθεί ελεύθερος, ύστερα από την καταβολή του ποσού της τάξεως του 20% από το χρέος των 150.000 ευρώ προς το Δημόσιο, λόγω μη καταβολής Φ.Π.Α.
Σχετικός θόρυβος έχει δημιουργηθεί και στην Άμφισσα με τους κρατούμενους να είναι ενθουσιασμένοι με τον «υψηλό» συγκρατούμενο τους Λάκη Γαβαλά.
Δεν τον δέχτηκαν σε δύο φυλακές. Ύστερα από τις επιστολές των διευθυντών των φυλακών του Κορυδαλλού και της Χαλκίδας, που αναφέρουν ότι οι φυλακές δεν χωράνε άλλους κρατουμένους, παρά μόνο στις τουαλέτες, ο επιχειρηματίας θα μεταφερθεί στην Άμφισσα, ως προσωρινά κρατούμενος.
Πάντως εκτιμάται ότι οι δικηγόροι του Λάκη Γαβαλά θα καταφέρουν να αποφυλακιστεί σύντομα από τη φυλακή, με τη διαδικασία αυτή να ολοκληρώνεται μέσα στο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki