Η Χρυσή Αυγή ζητά ονόματα και διευθύνσεις για όλα τα παιδιά αλλοδαπών στους παιδικούς σταθμούς

 Εξωφρενικό: Η Χρυσή Αυγή ζητά ονόματα και διευθύνσεις για όλα τα παιδιά αλλοδαπών στους παιδικούς σταθμούς

Μόνο ως επικίνδυνο μπορεί να χαρακτηριστεί το αίτημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου να λάβει γνώση από το υπουργείο Εσωτερικών λεπτομερών στοιχείων για να τους αλλοδαπούς που φοιτούν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς ανά την Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται πως με προεκλογική «υπόσχεση», ο ίδιος βουλευτής είχε πει πως εάν η Χρυσή Αυγή δυναμώσει θα πετά από όλους τους βρεφονηπιακούς σταθμούς τα παιδιά αλλοδαπών για να πηγαίνουν εκεί τα ελληνόπουλα.
Σύμφωνα λοιπόν με ερώτηση του κ. Παναγιώταρου στην Βουλή προς τον υπουργό Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη και Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ζητά να πληροφορηθεί τα ακριβή στοιχεία των «αλλοδαπών βρεφών και νηπίων ανά χώρα προέλευσης που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς» στην Ελλάδα, αναφέρει το iefimerida.gr.
«Αν μπει, η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους «λαθρομετανάστες» και τα παιδιά τους», είχε πει ο Χρυσαυγίτης βουλευτής σε προεκλογική συγκέντρωση στο Παλαιό Φάληρο και μάλιστα είχε καταχειροκροτηθεί από τους παρευρισκομένους.

1 σχόλιο:

 1. Γιατί είναι επικίνδυνο αυτο που ζητά ο βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου της Χρυσής Αυγής;

  Δουλεύω πρωί σε επιχείρηση και απογευματινές ώρες μέχρι την 24.00 σε μεταφορά φαγητών με δίκυκλο μηχανάκι στην περιοχή Πεύκης-Μεταμόρφωση-Μαρούσι. Η γυναίκα μου δεν εργάζεται γιατί κάποιος πρέπει να φροντίζει τα δύο ανήλικα παιδιά μου 4 ,5 ετών και 2 ετών .

  Οι παιδικοί σταθμοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί είναι πλήρης και δεν παίρνουν τα παιδιά μου . Οχι από Ελληνόπουλα ,αλλά στην πλειοψηφία τους από παιδιά αλλοδαπων τρίτων χωρών ,ίσως , δεν γνωρίζω και λαθρομεταναστών.

  Δεν δικαιούμαι μου είπαν ακόμη ,γιατί έχω ετήσιο δηλωθέν εισόδημα {μισθός -ενοίκιο σπιτιού στην επαρχία ] περίπου 20.000 Ευρώ.

  Ειμαι συνεπής Ελληνας φορολογούμενος και δεν μπορώ να έχω τις υπηρεσίες που υποχρεούται να μου προσφέρει το Κράτος ή ο Δήμος !

  Μένω σε ενοίκιο , τα έξοδα είναι πολλά ,γιατί τα παιδιά είναι ανήλικα . Τι πρέπει να κάνω να δηλώσω αλλοδαπός μετανάστης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki