Πάιξε παιχνίδια ρόλων στο κρεβάτι




Πώς με απλά βήματα να ανανεώσεις τη σχέση σου....

και να δοκιμάσεις να παίξεις ρόλους με το σύντροφό σου στο σεξ ακόμα και αν στην ιδέα σε τρομάζει.

Εδώ και λίγο καιρό ο σύντροφός σου θέλει να ανανεώσετε τη σχέση σας. Όχι να κάνετε τρίο αλλά να ζήσετε για λίγο ως ηθοποιοί. Να παίξετε ρόλους στο κρεβάτι. Και εσύ έχεις φρικάρει. Δεν μπορείς να φανταστείς καν τον εαυτό σου ντυμένη ως νοσοκόμα, αστυνομικός ή αθώα μαθήτρια.
Είναι φυσικό μετά από πολλά χρόνια σχέσης να έχετε βαρεθεί και εσύ και εκείνος το κομμάτι σεξ. Να νιώθετε πως ο συγκεκριμένος τομέας έχει βαλτώσει. Έτσι λοιπόν αποφασίσατε να κάνετε τονωτικές ενέσεις και εκείνος σου πρότεινε να κάνετε παιχνίδι ρόλων. Μη φρικάρεις. Μπορεί να σου φαίνεται αδιανόητο αλλά με μικρά βήματα ίσως συνηθίσεις στην ιδέα αυτή και δε θα σου φαίνεται τόσο αποκρουστική.
Καταρχάς, συζητείστε. Μιλήστε για τις φαντασιώσεις σας, τα θέλω σας, τις προτιμήσεις σας και ό,τι γενικά καταπιέζατε μέσα σας επειδή ντρεπόσασταν ο ένας τον άλλον. Στη συνέχεια αλλάξτε τη ρουτίνα στο σεξ. Συνήθως "βρισκόσασταν" τα απογεύματα; Δοκιμάστε το πρωί για ένα καλό ξεκίνημα της μέρας ή αργά το βράδυ για να χαλαρώσετε από την πίεση της μέρας. Αλλάξτε επίσης το μέρος που προτιμάτε και επιλέξτε άλλα σημεία του σπιτιού.
Όλα αυτά θα σε βοηθήσουν να μπεις σε ρυθμούς ανανέωσης της σχέσης και να χαλαρώσεις ακόμη περισσότερο. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα χάδια (αν τα προτιμάτε), αποδράστε το σαββατοκύριακο, παίξε με το σύντροφό σου.
Αγόρασε νέα εσώρουχα, πιο προκλητικά που θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερο ελκυστική και με αυτοπεποίθηση.
Μια φαντασίωση που μπορείτε να δοκιμάσετε και είναι soft είναι να πάτε σε ένα μπαρ και να το παίξετε άγνωστοι. Να γνωριστείτε για πρώτη φορά και να φλερτάρετε. Κλασσική και χιλιοδοκιμασμένη συνταγή. Αλήθεια πόσο καιρό έχεις να φλερτάρεις με τον αγαπημένο σου; Δε θυμάσαι ε; Ήμουν σίγουρη.
Όλα αυτά θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν να δεις την ιδέα των ρόλων πιο ήρεμα και να μην είσαι κάθετη. Ίσως και να μη χρειαστεί καν να ντυθείς κάτι απλά και μόνο η φαντασία να λειτουργήσει καταλυτικά.
Και όχι δεν είσαι ξεδιάντροπη. Απλώς ξέρεις να περνάς καλά.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki