Ηθοποιός ψαρεύει μέσω facebook κοπέλες για "τρίο"



Το γύρω του διαδικτύου κάνει η είδηση με τον ηθοποιό που διαθέτει ιδιαίτερα γούστα στο σεξ.
Πρόκειται για πρωταγωνιστή της μικρής οθόνης που πέρυσι συμμετείχε σε επιτυχημένη σειρά και του αρέσει η… πολυκοσμία στο κρεβάτι!
Σύμφωνα με το dete.gr o 25χρονος διατηρεί μόνιμη σχέση με νεαρή που βρίσκεται στην Πάτρα, αλλά επιθυμεί να προσθέσει στο κρεβάτι του και άλλες θηλυκές παρουσίες. Μάλιστα λόγω του ότι η καταγωγή του είναι από την ευρύτερη περιοχή, συχνά πυκνά επισκέπτεται την πόλη και «απλώνει τα δίχτυα του» σε αιθέριες υπάρξεις, συντροφιά πάντα με την κοπέλα του.
Πρόσφατο «θύμα» στη λίστα του ήταν μια 20χρονη που μέσω του διαδικτύου έκλεισε ραντεβού μαζί της. Η κοπέλα που δεν μπορούσε να διανοηθεί τι θα της πρότεινε, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του μέσω του facebook και πήγε να συναντήσει από κοντά τον αστέρα της τηλεόρασης. Στο ραντεβού που δόθηκε στο θεατράκι της μαρίνας, ο ηθοποιός εμφανίστηκε με τη συνοδεία της κοπέλας του.
Η 20χρονη δίχως να καταλαβαίνει τι συμβαίνει, συστήθηκε με την κοπέλα του ηθοποιού και απόλαυσαν και οι τρεις το καφέ τους. Μόνο που δεν άργησαν να βγάλει στη φόρα τις «ροζ σκέψεις» του, προτείνοντας της να συνευρεθούν σεξουαλικά οι τρεις τους στο σπίτι της κοπέλας του. Η νεαρή μην πιστεύοντας στα αυτιά της με όσα άκουγε έγινε… σίφουνας!
Μάλιστα την επόμενη μέρα όταν περιέγραφε στις φίλες της το περιστατικό, ακόμη μια από την παρέα εξομολογήθηκε πως και σε εκείνη είχε ζητήσει να βγουν ραντεβού μέσω του facebook. Επιπλέον δεν παρέλειψαν να ενημερώσουν και άλλες Πατρινές, βγάζοντας στη φόρα τα σεξουαλικά γούστα του ηθοποιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki