Γεωργιάδης: "Το ζεύγος Μιχαλολιάκου, μασαμπουκώνει 16.000 ευρώ το μήνα"



Τα επιχειρήματα της Χρυσής Αυγής χρησιμοποίησε ο Αδ. Γεωργιάδης για να απαντήσει στον Η. Κασιδιάρη. Τα Very Gavello της Ε. Ζαρούλια και ο διπλός μισθός που μπαίνει στην οικία Μιχαλολιάκου 

Συνέχεια στην κόντρα του με τη Χρυσή Αυγή, έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας στα όσα του καταλόγισε ο Ηλίας Κασιδιάρης για το μισθό του και για το ρολόι που φοράει.
"Όταν έκανε αυτή τη δήθεν φασαρία με τα 8.000 ευρώ, η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι το κάνει για να κερδίσει ψήφους ότι το κάνει δημαγωγικά. Όταν μετά ανέβηκε και ο κ. Γερμενής και με κατηγόρησε για το ρολόι και είπε εμείς της Χρυσής Αυγής είμαστε λαϊκά παιδιά, λέω πόσο δημαγωγοί είναι αυτοί οι άνθρωποι. Έκανα λάθος. Χρειάστηκε να περάσουν 48 ώρες για να καταλάβω ότι ο πραγματικός τους στόχος ήταν ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος και η κυρία Ζαρούλια" είπε ο Αδ. Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε υποκριτές τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και πρόσθεσε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θέλει να "φάει" τον Νίκο Μιχαλολιάκο!
Ο ισχυρισμός Γεωργιάδη προκάλεσε γέλια στο ακροατήριο, με τον βουλευτή να λέει "μη γελάτε κυρία Κανέλλη" και να επιχειρηματολογεί για τον ισχυρισμό του.
Ο βουλευτής της ΝΔ, έδειξε φωτογραφία της Ε. Ζαρούλια ότι φορούσε Very Gavello, κατάστημα που βρίσκεται στη Μύκονο και στο Κολωνάκι.
"Συγχαρητήρια κύριοι λαϊκοί τύποι φαρισαίοι υποκριτές, ψεύτες της Χρυσής Αυγής" πρόσθεσε ο Αδ. Γεωργιάδης.
Κάλεσε μάλιστα τους πολίτες αν θέλουν δανεικά, να πάνε στην οικία Μιχαλολιάκου για δανεικά, διότι αν ισχύει ότι ο βουλευτής παίρνει 8.000 ευρώ το μήνα, τότε στην οικία Μιχαλολιάκου εισπράττουν 16.000 ευρώ το μη΄να.
"Ο κ. Κασιδιάρης μας είπε ότι το ζεύγος Μιχαλολιάκου μασαμπουκώνει 16.000 ευρώ το μήνα. Καλώ κάθε άνθρωπο λαϊκής γειτονιάς, που νομίζει ότι θα βρει αποκούμπι στη Χρυσή Αυγή, να πάνε στην οικία Μιχαλολιάκου για δανεικά" κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki