Τι λέει ο Νίκος Χατζηνικολάου για ενδεχόμενη επιστροφή του στο ΑΛΤΕΡ ;


xatzinikos 300x184 Τι λέει ο Νίκος Χατζηνικολάου για ενδεχόμενη επιστροφή του στο ΑΛΤΕΡ ;

Από το πρωί διαφαίνεται η προσπάθεια επαναλειτουργίας του ΑΛΤΕΡ και πολλοί αναφέρουν ότι σε αυτό θα συμμετάσχει και ο Νίκος Χατζηνικολάου. Τι απαντά ο ίδιος ;
Σαν βόμβα έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία περί ενδεχόμενης επαναλειτουργίας του ALTER! Μία υπόθεση που ταλαιπωρεί για πολλούς μήνες τους περίπου 700 εργαζόμενους του καναλιού. Από χθες το βράδυ υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για επαφές της ιδιοκτησίας με μερίδα εργαζομένων, προκειμένου να βρεθεί μια χρυσή τομή στις διεκδικήσεις τους και να εξοφληθεί μέρος των δεδουλευμένων.
Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο άνκορμαν έχει ήδη μιλήσει για την επιστροφή του στο κανάλι, το οποίο απετέλεσε την τελευταία του τηλεοπτική στέγη. Ωστόσο ο ίδιος δεν θέλει να αφήνονται και να υπονοούνται διάφορα γράφει στο twitter του χαρακτηριστικά:
nikos1 Τι λέει ο Νίκος Χατζηνικολάου για ενδεχόμενη επιστροφή του στο ΑΛΤΕΡ ;
Δεν αφήνει, λοιπόν, κανένα ενδεχόμενο ή…χαρμάδα ασχολίας του ξανά με την τηλεοπτική περιπέτεια του καναλιού του Ταύρου -πλέον- !
Πάντως, ήταν πολλοί αυτοί- ακόμα και δημοσιογράφοι που εργάστηκαν στο ΑΛΤΕΡ- που έσπευσαν να ρωτήσουν δημόσια τον Νίκο Χατζηνικολάου για την εμπλοκή του ή όχι στην υπόθεση…
nikos2 Τι λέει ο Νίκος Χατζηνικολάου για ενδεχόμενη επιστροφή του στο ΑΛΤΕΡ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki