Για ποιους λόγους δεν έχεις γκόμενα...



Δεν φταις εσύ. Και είσαι και σίγουρος για αυτό. 

Για σκέψου το λίγο καλύτερα.

Φτύσε την καραμέλα ότι οι γκόμενες θέλουν φραγκάτους/ φουσκωτούς/ κωλόπαιδα/ αυτούς που δεν μπορούν να έχουν. Βεβαιώσου πρώτα πως δεν ανήκεις σε καμία από τις παρακάτω κατηγορίες.

1.Είσαι υπερβολικά εκλεκτικός
Η Δήμητρα είναι χοντρή, η Σοφία πολύ αδύνατη. Η Μαριάννα έχει εκνευριστική φωνή, η Νάνσυ περπατάει σαν άντρας. Η τελευταία που είδες και σου ψιλοάρεσε (εντάξει, δεν τρελάθηκες κιόλας) ήταν εκείνη η κοντή στη Νέα Υόρκη (που αργότερα σου είπαν ότι είναι η Mila Kunis). Πως περιμένεις να βρεις την κατάλληλη αν τις κόβεις όλες στα προκριματικά; Αν δεν ρίξεις τον πήχη, γυναίκα δεν θα ρίξεις σίγουρα.

2.Είσαι πολύ ανεξάρτητος
Ξέρεις το ανέκδοτο που λέει πως, αν θες να τρομάξεις έναν άντρα, πήγαινε κρυφά πίσω του και πέτα του ρύζι; Εσύ είσαι το ανέκδοτο. Το κρεβάτι σου χωράει μόνο εσένα, η οδοντόβουρτσα σου δεν χρειάζεται παρέα και το τηλεκοντρόλ γράφει πάνω το όνομά σου. Προστατεύεις την ανεξαρτησία σου σαν μοχθηρό ντόπερμαν αλλά το τίμημα γι’ αυτό είναι 100 χρόνια μπακουριάς. Είσαι σε θέση να το πληρώσεις; 

3.Είσαι ρεμάλι
Είσαι πάνω από 30, μένεις με τη μάνα σου, παίρνεις χαρτζιλίκι από τη γιαγιά σου. Αυτό το βολικό για σένα lifestyle, δεν είναι καθόλου βολικό για μας. Οι γυναίκες ανταποκρινόμαστε θετικά στην δύναμη, και, όπως όλα τα θηλαστικά εκεί έξω, ψάχνουμε ενστικτωδώς το ισχυρότερο αρσενικό για να αναπαραχθούμε. Όσο εσύ κατεβάζεις ταινιούλες κλέβοντας το wifi του γείτονα, εκείνη αναπαράγεται με κάποιον που έχει λογαριασμό ΟΤΕ στο όνομά του. 

4.Είσαι βρωμιάρης
Σκέψου μας λίγο σαν λαγωνικά: μυρίζουμε την άπλυτη κάλτσα σου πριν καν μπεις στο μπαρ. Και λογικό είναι όσες πατάνε σπίτι σου να μην ξαναπατάνε, αφού κάτω από τον καναπέ σου βρίσκεται ένα κομμάτι πίτσα σε προχωρημένη σήψη. Αν θες να ξαναφέρεις στο σπίτι γυναίκα, πρέπει πρώτα να φέρεις “γυναίκα”. Ξέρεις, αυτή που πληρώνεται και ξέρει να χειρίζεται ηλεκτρική σκούπα. 

5.Είσαι κάφρος
Αν δεν είσαι σίγουρος για το ανήκεις ή όχι σε αυτή την κατηγορία, απάντα σε μερικές απλές ερωτήσεις: Διασκεδάζεις να τρομάζεις γριούλες που περπατάνε στο πεζοδρόμιο; Πετάς αντικείμενα απ’ το μπαλκόνι με στόχο τους περαστικούς; Θεωρείς το καζανάκι στις δημόσιες τουαλέτες προαιρετικό; Αν χαμογέλασες σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ερωτήσεις, μην ψάξεις παρακάτω. Εδώ είσαι.

6.Είσαι απελπισμένος
Νομίζεις πως δεν σε βλέπουμε να κερνάς σφηνάκια προς κάθε κατεύθυνση παίζοντας το ποια-θα-μεθύσει-πρώτη; Έχεις καιρό να βρεθείς με γυναίκα - και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Σταμάτα να γίνεσαι λιώμα, σταμάτα να προσπαθείς να γίνει εκείνη λιώμα και αν αρνηθεί να σου δώσει το τηλέφωνό της, μην επιμείνεις. Λίγο μπλαζέ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

7.Είσαι υπερβολικά ντροπαλός
Το άλλο άκρο από τον τύπο της πάνω κατηγορίας, για σένα το πώς ζητάμε το τηλέφωνο μιας γκόμενας παραμένει ένα από τα άλυτα μυστήρια της ζωής. Σε αντίθεση με τον προηγούμενο, το αλκοόλ είναι φίλος σου. Απολαύστε Υπεύθυνα.

8.Είσαι σπαστικός
Τη διακόπτεις για να διορθώσεις το συντακτικό της λάθος. Πετάγεσαι στις συζητήσεις με τις φίλες της να πεις τη γνώμη σου για τους κοιλιακούς του Ryan Gosling. Της βάζεις χέρι που πετάει στο τασάκι τα τσόφλια απ’ τα φιστίκια. Το ερώτημα δεν είναι γιατί δεν σε αντέχουν εκείνες - αλλά πως αντέχεις εσύ τον ίδιο σου τον εαυτό.

9.Είσαι μονίμως απένταρος
Το ραντεβού στο παγκάκι με μπύρες από το περίπτερο την πρώτη φορά είναι ρομαντικό. Τη δεύτερη έχει πλάκα. Την τρίτη γελάει μαζί σου και ο περιπτεράς. ΟΚ, κρίση έχουμε, προφανώς δεν περιμένει να την πηγαίνεις Δευτέρα – Τετάρτη - Παρασκευή στο Nobu. Αλλά αν θες να έχεις κορίτσι, πρέπει να φροντίσεις ώστε να περνάει ευχάριστα μαζί σου – ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως δεν αποκτήσεις ακόμη το νέο iPhone. Διαφορετικά κάτσε σπίτι σου, τρώγε ρύζι και μίλα με τη Siri.

10.Είσαι εργασιομανής
Δεν μπορείς να βρεις γκόμενα γιατί ήδη έχεις μια: τη δουλειά σου. Δεν είπαμε να είσαι ο τύπος που μόλις το ρολόι δείξει 5 εξαφανίζεσαι πιο γρήγορα κι απ’ το μπιπ-μπιπ, αλλά αν δεν έχεις το minimum του χρόνου να της αφιερώσεις, σχέση δεν μπορείς να συντηρήσεις. Η γυναίκα θέλει τις βόλτες της, το DVD της, το σινεμά της. Αλλιώς πάρε ένα hamster. 

11.Είσαι κολλημένος με την πρώην σου
Ναι, δεν μυρίζει όπως η πρώην σου, δεν μαγειρεύει όπως η πρώην σου, δεν καπνίζει όπως η πρώην σου. Get over it. Ή φτιάξ’ τα με την πρώην σου να ησυχάσουμε και εμείς και εσύ. Δεν σε θέλει; Γιατί δεν σε θέλει; Ξαναψάξου στις προηγούμενες κατηγορίες.

12.Είσαι βαρετός
Σόρι, τι έλεγες; Μας πήρε λίγο ο ύπνος. Αν τα ενδιαφέροντά σου είναι πιο βαρετά κι απ’ το τσάι του βουνού, γιατί να θέλει κάποια να ξαναβγεί μαζί σου; Εκτός αν μοιάζεις με τον Gerard Butler. Σε αυτή την περίπτωση θα κάνουμε μια εξαίρεση. Αλλά αν έμοιαζες με τον Gerard Butler μάλλον δεν θα διάβαζες αυτό το κείμενο, έτσι δεν είναι;

oneman.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki