«Πάπιες» σε γεροντάκια αλλάζει στον Καναδά η Μάρω Λύτρα


papies se gerontakia allazei ston kanada i maro lytra 1 315x236 300x224 «Πάπιες» σε γεροντάκια αλλάζει στον Καναδά η Μάρω Λύτρα

Η είδηση -και η άμεση διάψευση- ότι η Μάρω Λύτρα, που μένει πλέον μόνιμα στον Καναδά, παντρεύεται είναι εκεί που εστίασε η μεγάλη πλειοψηφία των σάιτς. Αν και το πραγματικό ενδιαφέρον είναι στο τι ακριβώς κάνει στον ελεύθερό της χρόνο.
Από ότι φαίνεται η Μάρω Λύτρα έκανε στροφή 180 μοιρών στην ζωή της, επιστρέφοντας στη σχολή νοσηλευτικής που είχε παρατήσει πριν έρθει στην Ελλάδα για το Fame Story. Ενώ παράλληλα μένει με την μητέρα της και δουλεύει -μετά από πίεση του ιδιοκτήτη και φίλου της- στο Μythos, το ίδιο νυχτερινό μαγαζί στο οποίο δούλευε πριν ξενιτευτεί.
Όλα αυτά σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Τlife που μίλησε με φίλο της από τον Καναδά που επιβεβαίωσε το πόσο συνεπής φοιτήτρια είναι. Καθώς επίσης και τι του λέει, με το χαρακτηριστικό χιούμορ της, δηλαδή « Κοίτα που κατάντησα… αλλά το χαίρομαι! Να πηγαίνω στα γηροκομεία και να “αλλάζω” τα γεροντάκια! Νιώθω ικανοποίηση όμως, καθόλου στενοχώρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki