Οι πιο συνηθισμένες ανδρικές φαντασιώσεις


Οι πιο συνηθισμένες ανδρικές φαντασιώσεις
Εκφράζουν, ίσως, τις επιδιώξεις και τις κρυφές επιθυμίες των αντρών όλου του κόσμου...
Μερικές από τις πιο συνηθισμένες φαντασιώσεις, είναι συνήθως ταμπού, ενώ αφορούν τόσο στη σεξουαλική όσο και στην κοινωνική ζωή των αρσενικών.

Ας δούμε μερικές από αυτές, κι αν είστε άντρες, σίγουρα κάποιες θα έχουν περάσει και από το δικό σας μυαλό...

Καυτές γυναίκες


Κατά πάσα πιθανότητα η πιο συνηθισμένη φαντασίωση της ανδρικής κοινότητας. Πόσοι άλλωστε, μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν έχουν σκεφτεί πότε πώς θέλουν το κορίτσι των ονείρων τους. Πηγή έμπνευσης των χαρακτηριστικών της ιδανικής κοπέλας για τους περισσότερους άντρες, έρχονται από τον κόσμο των μοντέλων.

Νεαρότερες/Μεγαλύτερες γυναίκες


Οι άνδρες νεαρής ηλικίας συχνά φαντασιώνονται σχέσεις με γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Οι γηραιότεροι πάλι, επιδιώκουν να συσχετίζονται με νεαρότερες από αυτούς, καθώς τους κάνουν να αισθάνονται νεώτεροι. Και... αθάνατους!

Γυναικεία κυριαρχία


Από τις πιο κοινές ανδρικές φαντασιώσεις, είναι να αφεθούν στην απόλυτη κυριαρχία ενός θηλυκού. 

Ό,τι... λείπει


Συχνά οι άνδρες, υποσυνείδητα ή μη, μετά από κάποια χρόνια σχέσης αποκτούν εμμονές με τα χαρακτηριστικά της συντρόφου, που δεν τους ικανοποιούν. Αν για παράδειγμα δεν έχει μακριά πόδια, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες, το επόμενο ταίρι τους να έχει για δυνατό της σημείο τα πόδια.

Η πρώτη σεξουαλική επαφή


Κομβική στιγμή για κάθε νεαρό άντρα όταν ξεκινά μια σχέση με το αντίθετο φύλο, είναι η πρώτη σεξουαλική επαφή που θα έχει. Η σκέψη του και η προσοχή του θα είναι στραμμένη σε αυτό και η συμπεριφορά του θα εμφορείται από αυτή την επιθυμία. Βέβαια, υπεύθυνος για αυτό, δεν είναι άλλος από τις ορμόνες…

Η κατάκτηση της κορυφής


Οι άνδρες είναι εκ φύσεως ανταγωνιστικοί και επιδιώκουν την επιτυχία και την κυριαρχία. Ανεξάρτητα από το περιβάλλον (αθλήματα, σχολείο, εργασιακός χώρος), η δίψα για την πρωτιά είναι πανταχού παρούσα. Δεν είναι λίγες οι φορές που σκέφτονται πράγματα που δεν πρόκειται να πραγματοποιήσουν. Γι' αυτό, βέβαια, είναι... φαντασιώσεις.

Να γίνουν εκατομμυριούχοι


Όσο και αν η λογική το αντικρούει, οι περισσότεροι στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους, έχουν την άποψη πως η κατοχή περιουσίας και χρήματος μπορεί να τους δώσει ό,τι επιθυμήσουν. Οι περισσότεροι έχουν ονειρευτεί τι θα έκαναν αν είχαν χρήμα με τη σέσουλα, αν και ο βασικός τους μισθός έχει μειωθεί. Παρόλα αυτά, πάντα υπάρχουν καλές ιδέες για επενδύσεις. Λεφτά δεν υπάρχουν.

Να έχουν τον έλεγχο


Οι περισσότεροι άνδρες θέλουν να έχουν ή να νομίζουν πως έχουν τα πάντα υπό τον έλεγχο τους. Η επιθυμία να αισθάνονται ότι κυριαρχούν σε κάθε κατάσταση και όχι ότι οι καταστάσεις «επιβάλλονται» σε αυτούς, είναι από τις πιο διαδεδομένες φαντασιώσεις των ανδρών. Ο ρόλος του «αφεντικού» εξιτάρει. Ειδικά αν στο σπίτι πέφτει... παντόφλα.

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki